Klotetijd

Klotetijd - Willem Niesing | Fthsonline.com

...veranderd. Dit alles terwijl het... 'Na klotetijd in Kroatische cel, moet ik nu Nederlandse cel in, hoe kan dit?' Oud-schoenenkoning Jan van der Linden moet 9 maanden de cel in voor het handelen in zwaar wapentuig tussen Kroatië en ... Boek: Klotetijd - Geschreven door Willem Niesing ... ... Bestel Klotetijd van Willem Niesing. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik vind het gewoon een klotetijd … ha, ha. Ik heb nog in de goede tijd, in de jaren zeventig, in Indonesië gereisd. Dat was ten tijde van de dictatuur van Soeharto. Er was dan weliswaar een dictator aan de macht, maar voor toeristen was het eerlijk gezegd, buitengewoon relaxed en erg leuk in Indonesië. "Het is natuurlijk wel een klotetijd. Maar ... Café- en restauranteigenaren nemen videoclip van eerste ... ... . Dat was ten tijde van de dictatuur van Soeharto. Er was dan weliswaar een dictator aan de macht, maar voor toeristen was het eerlijk gezegd, buitengewoon relaxed en erg leuk in Indonesië. "Het is natuurlijk wel een klotetijd. Maar dat mag geen excuus zijn. Emmen speelt op hetzelfde tijdstip. Of het daar aan ligt? Moeilijk, ik denk het niet." Het is gewoon een klotetijd Eigenaresse Café Dijk 120 Zeedijk De Amsterdamse musea merken een kleine terugloop in het aantal groepsboekingen, voornamelijk uit Italië en Azië, maar luiden nog ... Klotetijd. Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd verand...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Niesing
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Klotetijd.pdf

OMSCHRIJVING

Een indrukwekkend verhaal over het twee keer krijgen van kanker en hoe dit je leven voor altijd veranderd. Dit alles terwijl het leven in een jong gezin gewoon door moet gaan.Een verhaal over ziek worden, overleven en weer gezond worden. Hetbeslaat een periode van dertien jaar met ziekenhuiscontroles, opnames,bestralingen, chemokuren, maar gaat ook over het dagelijks leven in een gezin dat hier mee om moet gaan.Een boeiend verhaal dat met de nodige humor is geschreven, dat nietalleen gaat over ziek zijn en waarbij je hier en daar zeker ook kan lachenen soms misschien even stil wordt.

Wil je het boek lezen?Klotetijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Niesing. Lezen Klotetijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN