Het willen en zijn gevolgen

Het willen en zijn gevolgen - N.H.L. de Jong | Fthsonline.com

...tie gevolgen heeft voor de woningbouw. Een reorganisatie betekent een verandering in het bedrijf of de organisatie waar je werkt ... Het willen en zijn gevolgen | Beurs van Bijzondere Uitgevers ... . Als een bedrijf moet reorganiseren komt dit door problemen. Deze problemen kunnen zowel interne als externe oorzaken hebben. Vaak gaat het om een combinatie van verschillende oorzaken. Deze verandering betekent onzekerheid voor jou en wat zijn de gevolgen? Over Het willen en zijn gevolgen. door Ad Maas. De theorie van Marinus Knoope. door Nico de Jong. LEES DE ARTIKELEN . Het willen en zijn gevolgen. ISBN 97890672 ... "Het willen en zijn gevolgen" | Huysmuseum ... . door Ad Maas. De theorie van Marinus Knoope. door Nico de Jong. LEES DE ARTIKELEN . Het willen en zijn gevolgen. ISBN 9789067283052 NUR 895 176 pagina's EUR 20,00 bestellen De Jong heeft Het willen en zijn gevolgen geschreven met de bedoeling om zelf inzicht te krijgen, maar ook om collega-patiënten inzicht te geven in het proces dat een psychose doet ontstaan. Door het begrip psychose te verduidelijken, verdwijnen onbegrip en angst en kan het predicaat "psychotisch" (en "schizofreen") uit de taboesfeer worden gehaald. Lid 1. Het ouderlijk gezag omvat de plicht en het recht van de ouder zijn minderjarig kind te verzorgen en op te voeden. Lid 2. Onder verzorging en opvoeding worden mede verstaan de zorg en de verantwoordelijkheid voor het geestelijk en lichamelijk welzijn en de veiligheid van het kind alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van zijn persoonlijkheid. Het is al weken lang erg droog in Overijssel. Dit heeft gevolgen voor de natuur en brengt risico's voor de gezondheid en veiligheid met zich mee. In dit artikel vind je tips over wat je kunt doen om de risico's voor jezelf, anderen en de natuur te beperken. Het coronavirus zorgt ervoor dat mensen bepaalde zaken in hun leven willen loslaten. En dat gaat vaak gepaard met een periode van onzekerheid, ... lijkt het me dat er inmiddels in het bewustzijn van de mens wereldwijd nogal wat veranderd is als het gaat om het Coronavirus en wat de gevolgen ervan zijn. In totaal zijn nu 48.948 personen positief getest op het COVID-19-virus. 11.831 personen zijn opgenomen of opgenomen geweest in het ziekenhuis en 6.065 personen zijn overleden aan de gevolgen van ......

INFORMATIE

AUTEUR
N.H.L. de Jong
DIMENSIE
9,48 MB
BESTANDSNAAM
Het willen en zijn gevolgen.pdf

OMSCHRIJVING

"Het willen en zijn gevolgen 1e druk is een boek van N.H.L. de Jong uitgegeven bij Papieren Tijger. ISBN 9789067283052 De belangrijkste taak van de hersenen is met adequaat gedrag reageren op zintuigprikkels door het produceren van de juiste emotie. De hersenen zijn een emotiemachine. N.H.L de Jong laat zien hoe door overactiviteit van emotiecentra psychosen kunnen ontstaan. Deze overactiviteit uit zich door een te hoge productie van serotonine, dopamine of noradrenaline. Door overactiviteit van verschillende emotiecentra kunnen verschillende soorten psychosen ontstaan. De auteur denkt een plausibele verklaring te hebben gevonden voor het ontstaan van uitwassen van het bewustzijn, zoals waangedachten, hallucinaties en dwanggedachten. De Jong heeft Het willen en zijn gevolgen geschreven met de bedoeling om zelf inzicht te krijgen, maar ook om collega-pati nten inzicht te geven in het proces dat een psychose doet ontstaan. Door het begrip psychose te verduidelijken, verdwijnen onbegrip en angst en kan het predicaat ""psychotisch"" (en ""schizofreen"") uit de taboesfeer worden gehaald. Als iedereen weet wat een psychose is en hoe een psychose ontstaat, dan komt er begrip voor de mens die aan psychosen lijdt en dan verbeteren de bejegening en de behandeling."

Wil je het boek lezen?Het willen en zijn gevolgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.H.L. de Jong. Lezen Het willen en zijn gevolgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN