REINDER HOMAN, ETSEN

REINDER HOMAN, ETSEN - Heij | Fthsonline.com

...n gecompliceerde techniek. Reinder Homan ... hedendaagse kunst - ets rietkraag - reinder homan ... ... . 7 likes. Reinder Homan is een Nederlandse kunstenaar die tot de Noordelijke realisten gerekend kan worden. Jump to. Sections of this page. ... Hij wordt in binnen- en buitenland geroemd om zijn zeer gedetailleerde etsen die herinneringen oproepen aan de vaardige etsers uit Hollands Gouden Eeuw. We tonen u graag alle etsen die we op voorraad hebben en desgewenst kijken we samen met u in de collectie welke nog verkrijgbaar zijn. Momenteel zijn wij de enige galerie in ... Exposities 2019 - Reinder Homan ... . Momenteel zijn wij de enige galerie in Nederland die het volledige beschikbare oeuvre van Charles Donker aan kan bieden. Bijzonder. Prachtig verfijnde, ets van Reinder Homan. Misschien wel de beste Nederlandse (levende) etser, als het om dit soort onderwerpen gaat. Het werk verkeerd in zeer goede staat, ondanks die al 32 jaar oud is. Komt in aluminium lijst. De lijst is op maat gemaakt voor het werk. Intact, maar uiteraard hier en daar wat veroudering zichtbaar net als het glas, daar zit een klein krasje op. In mijn ogen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Heij
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
REINDER HOMAN, ETSEN.pdf

OMSCHRIJVING

Homan volgde van 1968 tot 1975 de opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten Minerva in Groningen en van 1975 tot 1976 aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht. In 1989 ondernam hij een studiereis door de Verenigde Staten. Hij ontving hiervoor een beurs van de Amerikaanse Ambassade en het Fund for Artists’ Colonies.Hij werkte aan opdrachten voor diverse gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheden en instellingen, alsook voor meerdere bedrijven, tijdschriften en particulieren. Voor bibliofiele edities maakte hij illustraties.In 1975 ontving hij de Drempelprijs van de gemeente Groningen en in 1990 de eerste prijs bij de 4e Biënnale van de Nederlandse Grafische Kunst in het Singer Museum te Laren.Hij is lid van de Haagse Etsclub. Homan heeft samen met zijn vrouw Sofie Hupkens een galerie in Bakhuizen.

Wil je het boek lezen?REINDER HOMAN, ETSEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heij. Lezen REINDER HOMAN, ETSEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN