De riviermoorden

De riviermoorden - Ludo Geluykens | Fthsonline.com

...én. Dit boek is zonder enige twijfel één van de beste thrillerdebuten van dit jaar ... De riviermoorden: Ludo Geluykens: 9789490660154: Boek ... . Een goed verhaal, sterke personages, spanning, kippenvel, humor en onverwachte plotwendingen: dit boek heeft alles in huis en in overvloed! De riviermoorden is de tiende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'. Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw Sonja om een riviercruise te doen op de Seine. Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaress ... De Riviermoorden | HLN ... . Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaresse bij projectontwikkelaars LGD&B uit Lier, de dag na de cruise is vermoord in de buurt van ... Schrijver Ludo Geluykens stelt woensdagavond zijn nieuwste politiethriller 'De Riviermoorden' van de jarenlange reeks 'Somers en De Winter' voor in de bibliotheek van Ranst. Het is al het ... De Riviermoorden . 30/10/19. Ludo Geluykens staat op Boekenbeurs met nieuwste thriller: "Nederlanders komen speciaal naar Ranst om locaties uit m'n boeken te bezoeken ... De riviermoorden is de tiende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'. Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw Sonja om een riviercruise te doen op de Seine. Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaresse bij projectontwikkelaars LGD&B uit Lier, de dag na de cruise is vermoord in de buurt van ... De riviermoorden is de tiende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'. Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw Sonja om een riviercruise te doen op de Seine. Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaresse bij projectontwikkelaars LGD&B uit Lier, de dag na de cruise is vermoord in de buurt van ... De riviermoorden. Ludo Geluykens (auteur) Genre: Detectives, Romans. In de reeks: Somers en De Winter; 10 ... Koop nu De riviermoorden van Ludo Geluykens bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De riviermoorden is de tiende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'. Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw So...

INFORMATIE

AUTEUR
Ludo Geluykens
DIMENSIE
5,65 MB
BESTANDSNAAM
De riviermoorden.pdf

OMSCHRIJVING

De riviermoorden is de tiende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'.Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw Sonja om een riviercruise te doen op de Seine. Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaresse bij projectontwikkelaars LGD&B uit Lier, de dag na de cruise is vermoord in de buurt van de Eiffeltoren in Parijs. Tijdens hun onderzoek stoten commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter nog op een tweede moord. Deze gebeurde tijdens een riviercruise op de Rijn. Somers en De Winter moeten in de omgeving van de riviercruises op zoek naar de moordenaars. Al snel blijkt dat het op en naast de cruiseboten ook niet allemaal glitter en glamour is.

Wil je het boek lezen?De riviermoorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ludo Geluykens. Lezen De riviermoorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN