Een zelfstandig geluid

Een zelfstandig geluid - Pierre Spaninks | Fthsonline.com

...gen zonder personeel in de eerste plaats ondernemers ... uitleg: Zelfstandige werkwoorden - jufmelis.nl ... . Die moet je niet in een keurslijf dwingen, die moet je de ruimte geven. Een zelfstandig geluid. Kroniek van tien jaar discussie over werk en zekerheid in het algemeen en over zzp in het bijzonder . € 19,90. Aantal. In winkelwagen . Omschrijving. Tien jaar opkomen voor zzp'ers Nederland weet zich niet goed raad met zijn zelfstandigen zonder personeel. Als ik een persoonlijk opgenomen video deel via Mi ... Een zelfstandig geluid | Spaninks, Pierre | Tien jaar ... ... . Als ik een persoonlijk opgenomen video deel via Microsoft Teams, kunnen de anderen het geluid niet horen. Zij kunnen dus wel de video zien, maar het geluid wordt niet gedeeld. Hoe is dat op te lossen? Een zelfstandig geluid Pierre Spaninks • Boek • paperback. Samenvatting . Nederland weet zich niet goed raad met zijn zelfstandigen zonder personeel. Zijn die ruim een miljoen zzp'ers nou een waardevolle toevoeging aan maatschappij en economie, of ondermijnen ze het sociale stelsel en de overheidsfinanciën? een compleet overzicht van de procedure (hier vindt u in het kort alle relevante handelingen). Op de onderliggende webpagina's staat informatie over: een hogere waarde bij een bestemmingsplan; een hogere wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Spaninks
DIMENSIE
11,47 MB
BESTANDSNAAM
Een zelfstandig geluid.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland weet zich niet goed raad met zijn zelfstandigen zonder personeel. Zijn die ruim een miljoen zzp'ers nou een waardevolle toevoeging aan maatschappij en economie, of ondermijnen ze het sociale stelsel en de overheidsfinanciën?ZZP-expert Pierre Spaninks ziet hen als ondernemers. Die moet je niet in een keurslijf dwingen, die moet je de ruimte geven. Dan kunnen ze mooie dingen doen voor hun klanten én hun eigen broek ophouden. Vanuit die visie volgde hij jarenlang het debat zoals dat wordt gevoerd in Den Haag en in de media. Nu gaat hij met pensioen - tot verdriet van zijn volgers en tot opluchting van de "vakbonders' en de "politiekers' die hij zo graag over de hekel haalde.Pierre Spaninks neemt afscheid met deze keuze uit de honderden stukken die hij als ZZP-expert heeft geschreven. Samen vormen ze een kroniek van tien jaar discussie over werk en zekerheid in het algemeen en over zzp in het bijzonder.

Wil je het boek lezen?Een zelfstandig geluid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Spaninks. Lezen Een zelfstandig geluid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN