Krachtmeting

Krachtmeting - Nelson DeMille | Fthsonline.com

...elichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Krachtmeting van Loes den Hollander | Boek en recensies ... ... . Met de KVK Krachtmeting krijg je inzicht in je ondernemersvaardigheden. De test bestaat uit vragen over ondernemerschap, marketing, netwerken en financiën. De titel van het verhaal komt letterlijk voor op blz. 75. De hoofdpersoon Eva heeft een afspraak gemaakt met Iris. In de gecursiveerde "ik-tekst" (zie hierboven) zegt de vertelster die dan nog voor de lezers onbekend is: Het wordt tijd voor de echte krachtmeting. We zien elkaar vrijdagmiddag om twee uur. Ge ... Krachtmeting ... . We zien elkaar vrijdagmiddag om twee uur. Geschreven bij Krachtmeting. Dit was mijn eerste boek van Loes den Hollander en wat een aangename verrassing was het! Ik zag Loes bij de MaDiWoDoVrijdag Show van Paul de Leeuw en omdat ik een fervent thrillerliefhebber ben verbaasde het met dat ik nog nooit van haar had gehoord, gezien haar toch wel imposante oevre. De KrachtMeting is bedoeld om inzicht te krijgen in hoe sterk vrijwilligersorganisaties functioneren. We doen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nelson DeMille
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Krachtmeting.pdf

OMSCHRIJVING

In de weelderige enclave op Long Island, New York, die men Goudkust noemt, wonen de superrijken. Waar de Roosevelts en de Vanderbilts hof hielden, waar alleen al het noemen van het woord geld dodelijke verveling opwekt. En in deze gouden oester nestelt zich de grootste gangster van Amerika, Frank Bellarosa, die er een vervallen landhuis koopt en dit restaureert tot een museum van vulgaire smaak.

Wil je het boek lezen?Krachtmeting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nelson DeMille. Lezen Krachtmeting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN