Noord-Amerika

Noord-Amerika - O. Verkorten | Fthsonline.com

... je inspiratie, tips en informatie. Ontdek Noord-Amerika en vind jouw rondreis of vakantie! Noord-Amerika heeft heel veel verschillende landschappen, variërend van woestijnen in de westelijke Verenigde Staten en in Mexico, dichte bossen in de noordelijke Verenigde Staten en Mexico en bergen in Canada en Alaska ... Noord-Amerika | Fondsnieuws ... . Verder bevinden zich in Centraal-Amerika zich ook een aantal warme junglegebieden. Noord-Amerika bestaat uit Canada, de Verenigde Staten, Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Midden-Amerika is een culturele regio van het Amerikaanse continent. Midden-Amerika wordt ook wel Centraal Amerika genoemd. Het is geen eigen continent: Midden-Amerika is een deel van het continent Noord-Amerika. Noord-Amerika spreekt tot de verbeelding!Van wereldsteden als New York en L.A. tot wonderschone n ... Noord-Amerika - Wikipedia ... . Midden-Amerika is een culturele regio van het Amerikaanse continent. Midden-Amerika wordt ook wel Centraal Amerika genoemd. Het is geen eigen continent: Midden-Amerika is een deel van het continent Noord-Amerika. Noord-Amerika spreekt tot de verbeelding!Van wereldsteden als New York en L.A. tot wonderschone natuur in zowel Canada, Amerika als Mexico.Of ga buiten de gebaande paden en ontdek ruige wildernissen, ongerepte stranden en Maya-schatten.Een rondreis Noord-Amerika is een machtige ervaring! actuele scherpe foto's van de weersatelliet van Noord-Amerika Noord-Amerika is de naam van een continent dat ten noorden van Zuid-Amerika ligt. Het werelddeel strekt zich uit van de ijzige kusten van de Noordelijke IJszee tot landen met warme junglegebieden. Belangrijke plaatsen. Het eiland Groenland is niet zo groen. Het merendeel van het eiland is het hele jaar bedekt met een dikke laag ijs en sneeuw. Noord Amerika staat alom bekend om de machtige Rocky Mountains en sublieme natuurparken, zoals het prachtige Banff Nationaal Park, Yellowstone en de Grand Canyon. Canada en Alaska zijn bestemmingen waar u nog als echte pionier op ontdekkingstocht kunt gaan en in Texas kunt u het cowboy leven ervaren. Informatie aangepaste Rondreizen Noord-Amerika. De Verenigde Staten, ook wel Amerika of de VS genoemd, is een zeer groot land, bestaande uit 50 verschillende staten. De diversiteit van Amerika is misschien wel het meest interessant! Noord-Amerika (Paperback). Noord-Amerika 1e druk is een boek van O. Verkorten uitgegeven bij Perspectief Uitgevers. ISBN 9789023241102...

INFORMATIE

AUTEUR
O. Verkorten
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Noord-Amerika.pdf

OMSCHRIJVING

Noord-Amerika 1e druk is een boek van O. Verkorten uitgegeven bij Perspectief Uitgevers. ISBN 9789023241102 De Verenigde Staten en Canada: ze zijn onze verre buren. In cultureel opzicht zijn er veel overeenkomsten, maar veel is ook anders. Neem de godsdienst. Het christelijk geloof domineert aan beide zijden van de oceaan, maar anders dan in Europa is van ontkerkelijking in de VS geen sprake. Eender en anders is ook het beeld van de economie, de politiek, de steden, het ruimtegebruik, het fysisch milieu. Eender is bijvoorbeeld de verdeling van zoet water: een overvloed in het noorden, een tekort in het zuiden. Anders zijn de overweldigende geografische afstanden en een uiterst dunne bevolking, zeker in Canada. En net als in Europa zijn de regionale verschillen er immens.Dit boek presenteert een geografisch portret van Noord-Amerika, en is bedoeld voor studenten geografie en planologie, voor docenten aardrijkskunde en voor iedereen die meer wil weten over ongeveer 345 miljoen Amerikanen, Canadezen en illegalen, verstrooid over een gebied van bijna twintig miljoen vierkante kilometer - ruwweg 500 keer Nederland.De auteurs zijn als geograaf verbonden aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Noord-Amerika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O. Verkorten. Lezen Noord-Amerika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN