Van beeld naar interactie

Van beeld naar interactie - Arjen Mulder | Fthsonline.com

...en van de afgelopen vijfhonderd jaar die rechtstreeks naar de interactieve kunst van dit moment voeren ... Van beeld naar interactie - Arjen Mulder - (ISBN ... ... . Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Interactie. tussen taal en beeld. Digitaal plakboek Studie van de ingrepen die gebruikers van taal en ontwerpers van beelden toepassen. Wat is dit digitale plakboek? Wie maakt het? Inhoud: ... Bekijk een pagina: Klik op een beeld. naar boven ... 'Van beeld naar interactie, betekenis en agency in de kunsten' door Arjen Mulder, Maa ... Van beeld naar interactie ... . naar boven ... 'Van beeld naar interactie, betekenis en agency in de kunsten' door Arjen Mulder, Maaike Post - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis In "Van beeld naar interactie" volgt Arjen Mulder ontwikkelingslijnen uit de beeldende kunsten van de afgelopen vijfhonderd jaar die rechtstreeks naar de interactieve kunst van dit moment voeren. In Van beeld naar interactie volgt Arjen Mulder ontwikkelingen uit de beeldende kunsten van de afgelopen vijfhonderd jaar die rechtstreeks naar de interactieve kunst van dit moment voeren. Hij onderzoekt de oorsprong van moderne kunst vanaf Leonardo da Vinci en Michelangelo tot Kandinsky, Mondriaan en Paul Klee. Wij gaan over naar een herkenbaar beeld binnen alle afdelingen van Interactie. Vanaf nu zullen wij communiceren als één organisatie met verschillende afdelingen. Zo trachten wij een herkenbaar beeld te schetsen dat vertrouwen uitstraalt. bent u op zoek naar een sporthal om te bewegen, een kaartje voor het zwembad, ... In From Image to Interaction Arjen Mulder traces developments in the visual arts of the last 500 years that have led directly to the in...

INFORMATIE

AUTEUR
Arjen Mulder
DIMENSIE
11,14 MB
BESTANDSNAAM
Van beeld naar interactie.pdf

OMSCHRIJVING

Van beeld naar interactie 1e druk is een boek van Arjen Mulder uitgegeven bij Nai010 Uitgevers/Publishers. ISBN 9789056628185 In Van beeld naar interactie volgt Arjen Mulder ontwikkelingen uit de beeldende kunsten van de afgelopen vijfhonderd jaar die rechtstreeks naar de interactieve kunst van dit moment voeren. Hij onderzoekt de oorsprong van moderne kunst vanaf Leonardo da Vinci en Michelangelo tot Kandinsky, Mondriaan en Paul Klee. Mulder beschouwt deze als grote kunstenaars, maar meer nog als grote mediatheoretici. Stap voor stap ontwikkelt hij in het boek een verrassend perspectief, ook op de rol en waarde van de beeldcultuur en van design in onze tijd. Op niet eerder vertoonde wijze analyseert Mulder de gevoelens en ervaringen die worden opgeroepen met behulp van schilderkunst, fotografie, digitale media en de interactieve kunsten. In een compacte en heldere stijl geeft Mulder een nieuwe visie op kunst.

Wil je het boek lezen?Van beeld naar interactie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjen Mulder. Lezen Van beeld naar interactie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN