Zelfgeplukt

Zelfgeplukt - Ann Vansteenkiste | Fthsonline.com

...lfgeplukt is een bloemenpluktuin in de nutstuin bij jachtslot Mookerheide ... Pas op met zelfgeplukt fruit vanwege vossenlintworm ... ... . In de prachtige entourage van de oude moestuin kunt u uw eigen boeket samen stellen. De bloemen zijn geheel natuurvriendelijk geteeld. Komend seizoen kan er geplukt worden uit een aanbod van korenbloemen, leeuwenbekjes, zomerasters, cosmea, zonnebloemen en nog veel meer. Fnac: heerlijke en heilzame bloemen- en kruideninfusies, Zelfgeplukt, Ann Vansteenkiste". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Ko ... Zelfgeplukt - Ann Vansteenkiste - (ISBN: 9789058268686 ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het boek Zelfgeplukt, geschreven door Ann Vansteenkiste, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Zelfgeplukt' is een boek van Ann Vansteenkiste waarin ze samen met de lezer de natuur intrekt. Ze laat de lezer zien welke bloemen en kruiden kunnen gebruikt worden, hoe ze gedroogd kunnen worden en op welke manier de lekkerste infusies kunnen getrokken worden. Zelfgeplukt Ann Vansteenkiste • Boek • hardback. Samenvatting . Al eeuwen maken we gebruik van kruiden en bloemen. Ze zijn onmisbaar in de keuken, ze bezitten tal van geneeskrachtige eigenschappen en ze zijn ideaal om 'thee' van te trekken. 'Zelfgeplukt' is een belangrijke aanvulling op haar theeboek. Een onmisbaar werk voor theeliefhebbers en levensgenieters. Auteur. Ann Vansteenkiste. www.curiosithee.be. Ann Vansteenkiste, moeder van 7 kinderen, woonachtig te Rumbeke. Gepassioneerd door levenskrachtige en kwaliteitsvolle eenvoudige voeding. Zelfgeplukt is de opvolger van De stille kracht van thee, dat helemaal gewijd was aan de theeplant en -cultuur. Daarvoor reisde Vansteenkiste weken langs de Chinese theevelden om het verhaal van ... Bestel Zelfgeplukt Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Zelfgeplukt en zelfgemaakt, dat smaakt! | ISBN 9789058564863 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zelfgeplukt - Ann Vansteenkiste | 9789058268686 Al eeuwen maken we gebruik van kruiden en bloemen. Ze zijn onmisbaar in de keuken, ze bezitten tal van geneeskrachtige eigenschappen en ze zijn ideaal... Pluktuin Zelfgeplukt Vanaf het seizoen 2020 start Zelfgeplukt in de nutstuinen bij jachtslot Mookerheide. In de entourage van de oude moestuin kun je een eigen bos bloemen samenstellen. De bloemen zijn geheel natuurvriendelijk geteeld. Zelfgeplukt : heerlijke en heilzame bloemen- en kruideninfusies Auteur Ann Vansteenkiste. Taal Nederlands Editie 1. Uitgever Leuven: Davidsfonds, 2014 269 p. : ill. ISBN 9789058268686 (hardback) Technische weergave ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Vansteenkiste
DIMENSIE
6,17 MB
BESTANDSNAAM
Zelfgeplukt.pdf

OMSCHRIJVING

Al eeuwen maken we gebruik van kruiden en bloemen. Ze zijn onmisbaar in de keuken, ze bezitten tal van geneeskrachtige eigenschappen en ze zijn ideaal om 'thee' van te trekken. Die kruidenthees, eigenlijk infusies genoemd, zijn een lekker, gezond en trendy alternatief voor thee en koffie. Bovendien kun je eenvoudig zelf infusies maken met de planten en kruiden die je in je tuin hebt staan. Trek samen met Ann Vansteenkiste de natuur in. Ze toont welke planten je kan gebruiken, hoe je ze moet drogen en hoe je er de lekkerste infusies van trekt. Ze verklapt je de heerlijkste kruidencombinaties en staat uitgebreid stil bij de heilzame werking van bloemen en kruiden en hoe ze je kunnen helpen bij veel voorkomende kwalen. Ann Vansteenkiste is herboriste, aromatherapeute en theesommelier. Eerder schreef ze al het succesvolle boek 'De stille kracht van thee', dat helemaal gewijd was aan de theeplant en theecultuur. 'Zelfgeplukt' is een belangrijke aanvulling op haar theeboek. Een onmisbaar werk voor theeliefhebbers en levensgenieters.

Wil je het boek lezen?Zelfgeplukt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Vansteenkiste. Lezen Zelfgeplukt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN