Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag

Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag - Thijs Jansen | Fthsonline.com

...k vakmanschap en moreel gezag Thijs Jansen & Gabriël van den Brink ... Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag door Thijs Jansen ... ... . Ebook . In de moderne samenleving zijn volop morele gezagsbronnen aanwezig. Politieke bestuurders onderbenutten deze echter stelselmatig vanwege machtskwesties en korte termijn belangen. ... Beleidsambtenaren en uitvoerende ambtenaren worden niet aangemoedigd om zich met publieke en professionele waarden actief bezig te houden, of worden zelfs tegengewerkt. Een levend en rijk ambtelijk statuut kan hen helpen om een betere ... bol.com | Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel ... ... . Een levend en rijk ambtelijk statuut kan hen helpen om een betere plaats af te dwingen voor de morele bronnen voor publiek gezag. Beleidsambtenaren en uitvoerende ambtenaren worden niet aangemoedigd om zich met publieke en professionele waarden actief bezig te houden, of worden zelfs tegengewerkt. Een levend en rijk ambtelijk statuut kan hen helpen om een betere plaats af te dwingen voor de morele bronnen voor publiek gezag. In de moderne samenleving zijn volop morele gezagsbronnen aanwezig. Politieke bestuurders onderbenutten deze echter stelselmatig vanwege machtskwesties en korte termijn belangen. Beleidsambt ...Lees hieronder verder. Bestel Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag van Thijs Jansen;;Gabriël van den Brink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deze maand verschijnt het essay Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag. Een publicatie van Gabriël van den Brink, hoogleraar filosofie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en Thijs Jansen, medeoprichter en directeur van de Stichting Beroepseer en senior onderzoeker aan de School voor Politiek en Bestuur aan de Universiteit van Tilburg. Het essay vormt het resultaat … Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag . Auteur: Thijs Jansen, Gabriël van den Brink; SKU: 9789492458018 ... Een levend en rijk ambtelijk statuut kan hen helpen om een betere plaats af te dwingen voor de morele bronnen voor publiek gezag....

INFORMATIE

AUTEUR
Thijs Jansen
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag.pdf

OMSCHRIJVING

In de moderne samenleving zijn volop morele gezagsbronnen aanwezig. Politieke bestuurders onderbenutten deze echter stelselmatig vanwege machtskwesties en korte termijn belangen. Beleidsambtenaren en uitvoerende ambtenaren worden niet aangemoedigd om zich met publieke en professionele waarden actief bezig te houden, of worden zelfs tegengewerkt. Een levend en rijk ambtelijk statuut kan hen helpen om een betere plaats af te dwingen voor de morele bronnen voor publiek gezag. Dit essay bepleit invoering van een dergelijk kompas dat helpt de weg te wijzen naar duurzamer en gezaghebbender optreden van de overheid.

Wil je het boek lezen?Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thijs Jansen. Lezen Beroepseer - Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN