Boterzacht en flinterdun

Boterzacht en flinterdun - Djehuti Ankh Kheru | Fthsonline.com

... klanten Altijd een inspirerend advies 613 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop flinterdun eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Mignon | Flinterdun pro tekenbord - led verlichting - 3 standen - tafel - tekentafel - hobby - tekenen - A4 papier formaat - overtrek - architectuur ... Boterzacht en flinterdun - bibliotheek.nl ... ... Boterzacht en flinterdun €20. Een Flinterdun Geheim €9.65. Flinterdun €12.75. Baby Dekentje - Little Bundle of Joy - Katie Loxton - Flinterdun - 100% Viscose - 100 x 75 cm 197 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop boterzacht eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! In het Nederlands is er weinig literatuur verkrijgbaar die de verworvenheden van mensen van Afrikaanse afkomst belicht. In dit boek behandelt Djehuti-Ankh-Kheru de geschiedenis van de oude klassieke Afrikaanse beschavingen, het ontstaan van de transatlantische slavernij en de Westerse koloniale imperiums, het Zwarte verzet tegen slavernij, de afschaffing van de slavernij en het werk en de ... Indertijd kruisten de ... Boterzacht en flinterdun | Boeken ... . In dit boek behandelt Djehuti-Ankh-Kheru de geschiedenis van de oude klassieke Afrikaanse beschavingen, het ontstaan van de transatlantische slavernij en de Westerse koloniale imperiums, het Zwarte verzet tegen slavernij, de afschaffing van de slavernij en het werk en de ... Indertijd kruisten de lefkocentristen Boter en Flinterman van de VU reeds met boterzachte en flinterdunne drogredeneringen ons pad. ... Maar die grote mond bleek toen het erop aankwam gebaseerd op een flinterdun plakje boter dat razendsnel wegsmolt. In oktober van datzelfde jaar publiceerde Djehuti-Ankh-Kheru in eigen beheer een boek met de fraaie titel Boterzacht en Flinterdun. De Ontmaskering van Eurocentrisme (Amsterdam: The Grapevine Publications, 2017). Een appendix in dat boek (blz. 183-200: 'Het Alexandriësyndroom') ... Op vrijdag 27 oktober vindt de presentatie plaats van het langverwachte boek "Boterzacht & Flinterdun: De Ontmaskering van Eurocentrisme" van Djehuti-Ankh-Kheru. Dit boek handelt over de oneigenlijke argumenten die het Eurocentrische academische establishment gebruikt om de Afrikaansgecentreerde visie op de geschiedenis aan te vallen. van: Emilio op 29 januari 2016 - 11:00:42Voelen. Die snel door zijn zijn zoals b83 zou zeggen "boterzacht"..Herken dat wel....

INFORMATIE

AUTEUR
Djehuti Ankh Kheru
DIMENSIE
8,32 MB
BESTANDSNAAM
Boterzacht en flinterdun.pdf

OMSCHRIJVING

Volgens de mainstream Eurocentrische versie van de geschiedenis was de Griekse beschaving de belangrijkste beschaving die er ooit geweest is. Griekenland zou namelijk de bakermat zijn van de filosofie (wetenschap en wijsbegeerte), en alle beschavingen die volgden zouden fundamenteel beïnvloed zijn door Griekenland. Historisch gezien is Europa dat deel van de wereld dat zichzelf ziet als intellectuele erfgenaam van de Grieks-Romeinse beschaving. Afrikaansgecentreerde historici wijzen er echter op dat de oude Egyptenaren Zwart waren en dat Egypte een fundamentele invloed heeft gehad op de Griekse beschaving. Dit is beslist niet zo maar uit de lucht gegrepen. De oude Grieken maken er in hun overgeleverde geschriften immers absoluut geen geheim van dat de Egyptenaren Zwart waren, dat de oorsprong van hun beschaving in Egypte ligt en hun beroemde wijze mannen aan hun kennis waren gekomen door in Egypte te gaan studeren.Ondanks dat de oude Grieken zelf gewezen hebben op de grote Egyptische invloed op hun beschaving zijn mainstream Eurocentrische oudhistorici totaal niet gediend van de conclusies die Afrikaansgecentreerde historici hebben getrokken. Zo is er de afgelopen decennia in de VS en Groot-Brittanië een hele literatuur ontstaan die Afrikaansgecentreerde historici attaqueert. Hierin heeft Mary Lefkowitz een voortrekkersrol gespeeld.Ook Nederlandse Eurocentrische oudhistorici hebben inmiddels woedend gereageerd op de conclusies getrokken door Afrikaansgecentreerde historici. Maar in hoeverre snijdt de kritiek van het Eurocentrische establishment hout? De overtuigende getuigenissen van de oude Grieken ten spijt beweert het Eurocentrische establishment met droge ogen dat er geen serieus te nemen bewijs is dat de oude Egyptenaren Zwart waren en dat oude Egyptenaren de oude Grieken fundamenteel beïnvloed Griekenland hebben. In dit werk van Djehuti-Ankh-Kheru komt onmiskenbaar naar voren dat het Eurocentrische paradigma boterzacht en flinterdun is.

Wil je het boek lezen?Boterzacht en flinterdun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Djehuti Ankh Kheru. Lezen Boterzacht en flinterdun Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN