Verhalen van liefde, waanzin en dood

Verhalen van liefde, waanzin en dood - Horacio Quiroga | Fthsonline.com

...ntrigerend en meeslepend geschreven. Soep van de Liefde ; Vallende sterren van de buurman ... De waanzin van liefde en dood | De Volkskrant ... ... De pas en de biepas ; Dood holt ; Em mog ik weer ut kwoajochie van vrogger wenne ... Home » (Korte) verhalen » Waanzin. Waanzin. Terug denkend aan de beelden in Parijs, de aanslag op de krant Charlie Hebdo. Op een dag werd Suela door de boer en zijn zoon meegenomen om te gaan vissen. Toen is zij door hen vastgebonden, verkracht en voor dood achtergelaten bij een rivier. Suela zou zeker zijn overleden, als ze niet gevonden was door een jong stel. Ze brachten ... Meedogenloze woekering - De Groene Amsterdammer ... . Suela zou zeker zijn overleden, als ze niet gevonden was door een jong stel. Ze brachten haar naar het ziekenhuis en namen haar daarna liefdevol in huis om te herstellen. Arthur Schnitzler: De doden zwijgen. Verhalen uit het Fin de Siecle. Vertaling Pim Lukkenaer. Uitg. Bzztoh, 198 blz. Prijs (f) 34,50. Soep van de Liefde ; Vallende sterren van de buurman ; Vijf jaar restaurant De Liefde. Wijnkennis of kennis van wijn ; Zwarte piet en witte klaas of witte piet en zwarte klaas ; Vreemde reggevaarders ; Waanzin ; Wielrennen ; Windstil ; Wintertijd en een uur korter slapen (Korte) verhalen (dialect) Braant in Hoarle....

INFORMATIE

AUTEUR
Horacio Quiroga
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen van liefde, waanzin en dood.pdf

OMSCHRIJVING

De 'Verhalen van liefde, waanzin & dood' staan vol wrede en bizarre fantasieën, gesitueerd in een weelderige, vijandige natuur, waar mensen een primitief bestaan leiden en het vernisje van de beschaving uiterst breekbaar is.

Wil je het boek lezen?Verhalen van liefde, waanzin en dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Horacio Quiroga. Lezen Verhalen van liefde, waanzin en dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN