Kinderuniversiteit

Kinderuniversiteit - Kathleen Vereecken | Fthsonline.com

...eren, filosofie en theologie. Door deze naschoolse vorm van onderwijs aan te bieden, hopen we bij te dragen aan het principe van life long learning KinderUniversiteit Haarlem start halverwege groep 7 en eindigt halverwege de brugklas, er zijn 50 lessen in totaal ... Programma - Kinderuniversiteit - Universiteit Antwerpen ... . De lessen zijn op zondag van 10.00 tot 14.00 uur en zijn opgedeeld in thema's zoals techniek, kunst & cultuur, gezondheidszorg, recht & veiligheid, natuur & milieu. Deze musea organiseren colleges voor kinderen van 8-12 jaar. Deze hebben een leuk, gek, bijzonder of spannend onderwerp dat betrekking heeft op de collectie van het museum. Opgelet: de Kinderuniversiteit is geannuleerd wegens de recente evoluties van het coron ... Kinderuniversiteit Antwerpen - Universiteit Antwerpen ... . Deze musea organiseren colleges voor kinderen van 8-12 jaar. Deze hebben een leuk, gek, bijzonder of spannend onderwerp dat betrekking heeft op de collectie van het museum. Opgelet: de Kinderuniversiteit is geannuleerd wegens de recente evoluties van het coronavirus. Helaas heeft de universiteit een moeilijke beslissing moeten nemen: de Kinderuniversiteit gaat niet door op 8 maart 2020. De universiteit nam die beslissing in overleg met experts, om verdere verspreiding van het coronavirus niet in de hand te werken. De Kinderuniversiteit is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Vereecken
DIMENSIE
7,21 MB
BESTANDSNAAM
Kinderuniversiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderuniversiteit beantwoordt de moeilijkste vragen over zintuigen en gevoelens In de succesvolle reeks In samenwerking met de K.U. Leuven, professor Vera Hoorens en professor Jan Eggermont Prachtig geïllustreerd door Judith Vanistendael Hoe komt het dat elk huis anders ruikt? Bestaat hartzeer écht? En vele andere boeiende vragenWaarom krijg je water in je mond als je iets lekkers ruikt? Waarom huil je als je verdriet hebt? Waarom lusten mijn ouders witlof en ik niet? Waarom voel je vlinders in je buik als je verliefd bent? Waarom kijken veel mensen zo graag naar enge films? In het najaar van 2005 stelde de K.U.Leuven haar deuren open voor leergierige kinderen. Ze bestookten de professoren met honderden vragen over wetenschap, geschiedenis, psychologie en nog zoveel meer. Kathleen Vereecken bundelde de interessantste, leukste en meest originele vragen over zintuigen en gevoelens. Ontdek waarom knuffelen gezond is, hoe bijen zich gedragen als ze kou hebben en waarom we pijn voelen. In samenwerking met professor Vera Hoorens en professor Jan Eggermont.

Wil je het boek lezen?Kinderuniversiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Vereecken. Lezen Kinderuniversiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN