Over de liefde

Over de liefde - Willigis Jäger | Fthsonline.com

...een onbeantwoorde liefde kan wel lichamelijke pijn veroorzaken ... Dit zijn de mooiste citaten over de liefde - Happinez ... . Onderzoek heeft uitgewezen dat afwijzing in de liefde of een verbroken relatie een zelfde beeld van de hersenactiviteit geeft als lichamelijke pijn. Boekrecensie Zonder Liefde Stefan Brijs over de liefde in vriendschap. Een warme vriendschap tussen man en vrouw wordt op de proef gesteld door de ingewikkelde eenvoud der liefde. Voorts was de opdracht een bepaalde tijd in elkaars ogen te kijken, waarna het stel verliefd zou moeten worden. ... Waar lieg je over? 30) Leg uit wat liefde betekent, ... ... Over de liefde | De Volkskrant ... . ... Waar lieg je over? 30) Leg uit wat liefde betekent, ... Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'Zwijg over de liefde'! Vertalingen in context van "over de liefde" in Nederlands-Frans van Reverso Context: In elk geval schreef hij boeken over de liefde voor de natuur, de grote ruimtes....

INFORMATIE

AUTEUR
Willigis Jäger
DIMENSIE
12,26 MB
BESTANDSNAAM
Over de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Over de liefde is en wordt nog steeds veel geschreven. Dit boek is niet bedoeld als een verhandeling over de persoonlijke liefde en ook niet als een boek dat advies geeft over hoe je zou kunnen liefhebben. Het doet veeleer een poging een vorm van verbondenheid ter sprake te brengen die het ‘ik houd van jou’ en ‘jij houdt van mij’ ver overstijgt. Het verwijst naar het niveau waarop we één-zijn met alles en iedereen, het niveau waarop we voorbij gaan aan onze vaak al te menselijke kijk op de wereld en onszelf. Over de liefde richt de blik op deze ‘verborgen’ werkelijkheid en nodigt ons uit in verbinding te komen met de basis van ons bestaan. Daar wordt het ik niet meer beleefd als gescheiden van anderen, maar als een golf die één is met de grote oceaan. Op dit niveau kan niemand van de liefde verstoken blijven. Het is het niveau van de mystieke verbondenheid, de ervaring van de eenheid van al het zijn.

Wil je het boek lezen?Over de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willigis Jäger. Lezen Over de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN