Wereldwijven

Wereldwijven - Wereldwijven | Fthsonline.com

...ven, 27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen' door Wereldwijven - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Wereldwijven ... Wereldwijven | Berthi's Weblog ... . 27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen. Gesproken boek . Portretten van 27 vrouwen die op uiteenlopende plekken op de wereld een bijzonder leven leiden. Genre Non-Fictie Onderwerpen Nederlandse emigranten, Verhalen, Reisverhalen, ca. 1945-, Mens en Maatschappij, Mens en maatschappij algemeen Wereldwijven vertelt de verhalen van vijftien onafhankelijke vrouwen met lef die hun eigen gang gingen ... INTERMEZZO ... . 1945-, Mens en Maatschappij, Mens en maatschappij algemeen Wereldwijven vertelt de verhalen van vijftien onafhankelijke vrouwen met lef die hun eigen gang gingen - tegen alle gebruiken en verwachtingen in. Wereldwijven is prachtig verteld en geïllustreerd door Pénélope Bagieu, die met dit boek een ode brengt aan alle stoere vrouwen van vroeger en nu. Wereldwijven vertelt de verhalen van vijftien onafhankelijke vrouwen met lef die hun eigen gang gingen - tegen alle gebruiken en verwachtingen in. Prachtig verteld en geïllustreerd door Pénélope Bagieu, is dit boek een ode aan alle stoere vrouwen van vroeger en nu. Bestel Wereldwijven van Wereldwijven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wereldwijven 27 portretten van grensverleggende vrouwen. De Wereldwijven. Bestel het boek € 14,95 . ISBN: 9789461852007. Nu met 5 euro #ikblijfthuis korting van 19,95 voor 14,95! Allemaal waren ze lid van het Wereldwijven netwerk, schrijvend voor LINDAnieuws.nl. Nu hebben ze hun eigen verhaal opgeschreven. 'Wereldwijven' in Dordrecht verbonden door naald en draad. Werken als een Paard over Azad. 26-07, 16:52 'Als ik opnieuw mocht beginnen, zou ik weer baggeraar worden' 26-07, 16:51. Feyenoord presenteert nieuwe clubkostuum Oger. 26-07, 16:51. Fer: "Fans Feyenoord hebben mij met een warm welkom ontvangen" Bedrijf van een Wereldwijf. Overal wonen ze, Nederlandse vrouwelijke ondernemers. Stuk voor stuk bedrijven van Wereldwijven. Dit is een boek vol persoonlijke gesprekken over het proces van een eigen bedrijf opzetten. Over vallen en opstaan. Over geven en nemen. Over dromen maar uiteindelijk vooral over doen! De lezer zit als het ware even bij eenieder aan de keukentafel, pratend over ambities ... De Wereldwijven brengen eerlijke verhalen die je blik op de wereld verruimen. Hierbij laten we het 'lawaai' achterwege en blijven ver weg van ruis, sensatie en click-bates. Dagelijks een goed verhaal, een mooi portret en een boeiend filmpje. Want less is more. Voor ons is inhoud en diepgang van groot belang....

INFORMATIE

AUTEUR
Wereldwijven
DIMENSIE
10,92 MB
BESTANDSNAAM
Wereldwijven.pdf

OMSCHRIJVING

Allemaal waren ze lid van het Wereldwijven netwerk, schrijvend voor LINDAnieuws.nl. Nu hebben ze hun eigen verhaal opgeschreven. Boeiende en kleurrijke lotgevallen van Nederlandse vrouwen op diverse continenten.Neem een kijkje in het leven van de Wereldwijven.'Bijzondere verhalen van stoere vrouwen. Van ver weg, maar toch herkenbaar.'- LINDAnieuws.nl'Een fraaie caleidoscoop aan impressies in mooie, goed geschreven verhalen.'- Minister Lilianne PloumenDe Wereldwijven doneren hun opbrengsten van dit boek aan She Decides, de organisatie die zich inzet voor zelfbeslissingsrecht van vrouwen en meisjes over de hele wereld.

Wil je het boek lezen?Wereldwijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wereldwijven. Lezen Wereldwijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN