Enig kind en eenling

Enig kind en eenling - Mikkie | Fthsonline.com

...zij willen en hoe dat te bereiken (55% tegen 42%) Gepubliceerd in Margriet 27, 25 juni 2015 ... Enig kind? Dan herken je deze 25 dingen ongetwijfeld ... . Een enig kind is vaker gelukkiger dan een kind met broers en zussen, blijkt uit onderzoek. Toch hebben ouders van enig kinderen vaak heel wat uit te leggen. Sommige ouders kiezen bewust voor één kind. Anderen hebben geen keus, bijvoorbeeld omdat medische problemen een tweede onmogelijk te maken.… Het aantal gezinnen met 1 kind stijgt, is de conclusie van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek). Volgens hen groeit 1 op de 11 kinderen op als enig kind. De buitenwereld heeft er zo haar ... Enig kind en eenling - Mikkie | Geschiedeniswinkel ... . Volgens hen groeit 1 op de 11 kinderen op als enig kind. De buitenwereld heeft er zo haar eigen mening over. Maar hoe is het in de praktijk: is het zielig voor een kind om zonder broers […] Een enig kind is een egoïstisch en verwend nest. Mij werd als kind verteld dat enig kind zijn voordelen heeft, sterker nog: als enig kind word je verwend. Ik denk dat dit laatste vooral te maken heeft met de opvoedstijl van de ouders, maar inderdaad: je hoeft je speelgoed niet te delen. Enig kind zijn beïnvloedt de hersenontwikkeling. Enig kind zijn beïnvloedt de hersenontwikkeling: het zogenaamde 'Enig Kind Syndroom' Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die zonder broers en zussen opgroeien een andere hersenstructuur hebben dan zij die wel opgroeien met broertjes en zusjes....

INFORMATIE

AUTEUR
Mikkie
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
Enig kind en eenling.pdf

OMSCHRIJVING

Is het je lot vaak als eenling door het leven te moeten gaan? Mikkie, van adellijke afkomst, groeit op zonder echte thuissituatie. Haar vader heeft een alcoholprobleem wat weer leidt tot schulden. Mikkie, enig kind, wordt her en der met haar moeder opgevangen.Haar moeder heeft daardoor noodgedwongen met regelmaat weinig tijd voor Mikkie. Het was moeilijk kind te zijn onder deze omstandigheden.Dit boek geeft een nauwgezette omschrijving van de ouder-kind-relatie vanaf de jaren 20 tot de jaren 90 van de 20e eeuw.

Wil je het boek lezen?Enig kind en eenling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mikkie. Lezen Enig kind en eenling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN