Onszelf voorbij

Onszelf voorbij - Lisa Doeland | Fthsonline.com

...ar wat we liever niet zien'. Over Onszelf Voorbij: ... Onszelf voorbij van Lisa DoelandNaomi JacobsElize de Mul ... ... . Vol overgave storten we ons op self-tracking en mindfulness, zijn we baas in eigen moestuin en gaan we op vakantie het liefst back to basics in een joert.De grimmige buitenwereld archiveren we liever met snapshots en selfies dan dat we de barricaden op gaan. De onstuitbare focus op onszelf en ons individueel welzijn lijkt een antidepressivum waarmee we ons teveel aan ... Straal voorbij. Wat valt er nog te ... Soms ve ... Onszelf voorbij | Els' blogs ... ... Straal voorbij. Wat valt er nog te ... Soms vertellen die sporen meer over onszelf dan ons lief is en leiden ze tot hilarische televisie. Ga mee op ontdekkingsreis in onze eigen achtertuin. onszelf voorbij - Totaal.indd 7 23-07-2011 16:16:17. 23 2. Geloven in Nederland De pvv-retoriek in het debat over de nieuwe nationale identiteit Marleen Rensen 'Ik geloof in Nederland, ik vind dat we trots moeten zijn op ons land.' Met dit credo adverteerde Geert Wilders in 2005 om kandidaat-ka-...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Doeland
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
Onszelf voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

Vol overgave storten we ons op self-tracking en mindfulness, zijn we baas in eigen moestuin en gaan we op vakantie het liefst back to basics in een joert. De grimmige buitenwereld archiveren we liever met snapshots en selfies dan dat we de barricaden op gaan.De onstuitbare focus op onszelf en ons individueel welzijn lijkt een antidepressivum waarmee we ons teveel aan angst in de hand houden en onze onzekerheid bedwingen. Ondertussen duren humanitaire, economische en ecologische crises voort.Aan de hand van filosofen als Jacques Derrida, Donna Haraway, Don Ihde, Søren Kierkegaard en Socrates biedt Onszelf voorbij een perspectief op de mens in verwarrende tijden.

Wil je het boek lezen?Onszelf voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Doeland. Lezen Onszelf voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN