Een supergezonde darmflora met probiotica

Een supergezonde darmflora met probiotica - Michaela Doll | Fthsonline.com

...lefijt; Ik heb er mijn buik van vol! (18) 22,50 ... Een supergezonde darmflora met probiotica (Book, 2016 ... ... . Giulia Enders; De mooie voedselmachine (199) 12,50. Nienke Gottenbos; De poepdokter 1 - Gezond van mond tot kont (60) 23,95. Michaela Axt-Gadermann; Gezonde darmen voor een ... Een supergezonde darmflora met probiotica. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,30 Exc ... Boek: Een supergezonde darmflora met probiotica - Springest ... . Details expand_more expand_less € 18,30 Excl. BTW check Volledige prijs. Michaela Döll Een supergezonde darmflora met probiotica. Gedrukt boek . Gezondheidsadviezen betreffende het belang van een goede darmflora en de functie daarbij van probiotica. Genre Non-Fictie Onderwerpen Geneeskunde, Voedingsleer; algemeen, probiotica, Darmziekten, Gezondheid algemeen, voedingsgewoonten, Lichaam en Gezondheid, spijsvertering ... Een pilletje met probiotica is een populaire manier om de gezondheid op te krikken. Maar uit Israëlisch onderzoek blijkt nu dat de effecten van probiotica per persoon sterk kunnen verschillen. Ze kunnen zelfs het herstel van oorspronkelijke darmflora na een antibioticakuur vertragen. Een supergezonde darmflora met probiotica | ISBN 9789044745764 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een supergezonde darmflora met probiotica: Amazon.es: Yvonne 't Hul-Aalders: Libros en idio...

INFORMATIE

AUTEUR
Michaela Doll
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
Een supergezonde darmflora met probiotica.pdf

OMSCHRIJVING

Darm- en maagklachten komen veel voor: verstopping, winderigheid, buikpijn, brandend maagzuur, darmontstekingen en voedselallergieën. Vaak gaan deze klachten samen met een verstoring van het afweersysteem. Pro- en prebiotica kunnen hierbij helpen. Het zijn veelzijdige bacteriën en ballaststoffen met een groot genezingspotentieel. Ze brengen de darmflora weer op orde en kunnen veel darmklachten verminderen. Op eenvoudige wijze kunt u door het gebruik van pro- en prebiotica het weerstandsvermogen van uw lichaam versterken en de bescherming tegen infecties, allergieën, ontstekingen en darmkanker verbeteren.Dit boek is een actuele gids over de gezondheid van de darmen met speciale check-ups voor lactose-intolerantie, prikkelbare darmen en het risico op darmkanker.Dr. Michaela Döll is werkzaam als adviseur en docent aan de universiteit van Braunschweig. Als expert op het gebied van vitale stoffen houdt ze in veel landen lezingen en verzorgt ze opleidingen voor artsen. Haar specialisaties zijn beschavingsziekten, voeding en orthomoleculaire geneeskunde. Ze heeft al een aantal bestsellers over gezondheid op haar naam staan.

Wil je het boek lezen?Een supergezonde darmflora met probiotica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michaela Doll. Lezen Een supergezonde darmflora met probiotica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN