Van Binnen Weet Je Alles

Van Binnen Weet Je Alles - Annet van Laar | Fthsonline.com

...iedereen die zich bezig houdt met persoonlijke ont-wikkeling, dus zowel voor coaches als voor gecoachden ... Handboek Van binnen weet je alles | De Psycholoog ... . Van binnen weet je alles. Ja, ik wil graag een gratis preview van het boek "Van binnen weet je alles" 'Professionals die de taal van het lichaam verstaan, raken in hun begeleiding de essentie van wat er fysiek, emotioneel en mentaal speelt.' Instituut voor Lichaamspsychologie 'Van binnen weet je alles' beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas functioneert. De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend en kernachtig.Annet van Laar beschrij ... Studystore | Van binnen weet je alles, Laar, Annet van ... ... . De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend en kernachtig.Annet van Laar beschrijft aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden, illustraties en oefeningen de vitale kwaliteiten die het lichaam herbergt en zich uitdrukken via de lichaamstaal ... Bestel: Van binnen weet je alles Bestel Van binnen weet je alles met ISBN/EAN 9789401304719 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Van binnen weet je alles (Hardcover). 'Van binnen weet je alles' beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas... Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Cadeauservice. Zakelijk. Zakelijk gemak. Abonnementenbeheer. Inloggen abonnementen. Relatiegeschenken. Studie. Studie. Evenementen; Account . Van binnen weet je alles. Nederlands | 03-03-2020 | 304 blz. Auteur(s): Annet van Laar. Van binnen weet je alles inspireert tot het volgen van de route die energie en zin geeft! Op 9 december a.s. zal de p...

INFORMATIE

AUTEUR
Annet van Laar
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Van Binnen Weet Je Alles.pdf

OMSCHRIJVING

'Van binnen weet je alles' beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas functioneert. De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend, puur en to the point. Dit boek is geschreven voor de zelfbewuste mens die optimaal gebruik wil maken van de congruentie tussen denken, voelen en doen. Stap voor stap worden de wijsheden die het lichaam herbergt en uitstraalt beschreven aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden,duidelijke illustraties en nuttige oefeningen. Ook zeer geschikt voor leidinggevenden, trainers, docenten, coaches, adviseurs en zorgverleners.

Wil je het boek lezen?Van Binnen Weet Je Alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annet van Laar. Lezen Van Binnen Weet Je Alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN