Benedictijnse wijsheid voor het ware leven

Benedictijnse wijsheid voor het ware leven - Anselm Grün | Fthsonline.com

... is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten ... Boeken topvijf: Tao Te Tjing / Niet zonder hoop / Word ... ... . Juist dan stellen wij ons open voor een houding van 'deemoed' en is verlichting vindbaar ... Benedictijnse wijsheid voor het ware leven. De auteur zoekt spirituele wijsheid niet per se in hoge idealen of in mystieke extase. Hij toont een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten. In "Benedictijnse wijsheid voor het ware leven" geeft hij een nuchtere kijk op ee ... Benedictijnse wijsheid voor het ware leven - Anselm Grün ... ... . In "Benedictijnse wijsheid voor het ware leven" geeft hij een nuchtere kijk op een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten. Juist dan stellen wij ons open voor een houding van deemoed en kunnen we verlichting ervaren. Anselm Grün zoekt in Benedictijnse wijsheid voor het ware leven spirituele wijsheid niet per se in hoge idealen of in mystieke extase. Hij toont een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten. Juist dan stellen wij ons open voor een houding van 'deemoed' en is verlichting vindbaar ... Het boek Benedictijnse wijsheid voor het ware leven, geschreven door Anselm Grün, Meinrad Dufner, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Benedictijnse wijsheid voor het ware leven' door Anselm Grün, Meinrad Dufner - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis In 'Benedictijnse wijsheid voor het ware leven' geeft hij een nuchtere kijk op een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten. Juist dan stellen wij ons open voor een houding van deemoed en kunnen we verlichting ervaren. Benedictijnse wijsheid voor het ware leven / Spiritualiteit van beneden 1-112.indd 8 16-10-19 14:01. 9 den hebben bereikt, ontvankelijk worden voor een persoonlijke relatie met God. Het ware gebed stijgt uit de diepte van onze nood omhoog, zeggen de monniken, en niet vanuit onze deugd. Anselm Grün zoekt spiri...

INFORMATIE

AUTEUR
Anselm Grün
DIMENSIE
10,45 MB
BESTANDSNAAM
Benedictijnse wijsheid voor het ware leven.pdf

OMSCHRIJVING

Anselm Grün zoekt in Benedictijnse wijsheid voor het ware leven spirituele wijsheid niet per se in hoge idealen of in mystieke extase. Hij toont een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het niet loopt, wanneer we ogenschijnlijk aan de grond zitten. Juist dan stellen wij ons open voor een houding van "deemoed' en is verlichting vindbaar. Voor de seculiere mens is spiritualiteit niet alleen bereikbaar via oosterse tradities: ook de christelijke spirituele traditie blijkt heel bruikbaar.

Wil je het boek lezen?Benedictijnse wijsheid voor het ware leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anselm Grün. Lezen Benedictijnse wijsheid voor het ware leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN