Paradijsoffer

Paradijsoffer - Kristina Ohlsson | Fthsonline.com

...eleurgesteld, opgelucht, droevig en verward ... Kristina Ohlsson - Wikipedia ... . Lees „Paradijsoffer" door Kristina Ohlsson verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt do... Paradijsoffer. Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt door een terroristische organisatie gedreigd dat de Boeing zal ontploffen als er niet wordt voldaan aan hun eisen. Inspecteur Alex Recht roept de hulp in va ... Perfecte Buren: 'Paradijsoffer' - Kristina Ohlsson ... . Inspecteur Alex Recht roept de hulp in van Fredrika Bergman, inmiddels werkzaam bij het Ministerie van Justitie, die belast is met een uitwijzingszaak. Paradijsoffer Kristina Ohlsson & ISBN: 9789044358094 | Paperback, 352 blz | € 19.99 | 15-10-2013 . BESTELLEN. vorige volgende. Het boek; Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. Paradijsoffer is de vierde en kan als stand-alone worden gelezen. Fredrika werkt (inmiddels) bij het Ministerie van Justitie en Alex Recht is (nog steeds) inspecteur bij de Rijkspolitie. Fredrika moet zich buigen over de juridisch-administratieve afwikkeling van de uitzetting van een vermeende Algerijnse terrorist. Bestel Paradijsoffer van Kristina Ohlsson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Paradijsoffer. K...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristina Ohlsson
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
Paradijsoffer.pdf

OMSCHRIJVING

Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt door een terroristische organisatie gedreigd dat de Boeing zal ontploffen als er niet wordt voldaan aan hun eisen. Inspecteur Alex Recht roept de hulp in van Fredrika Bergman, inmiddels werkzaam bij het Ministerie van Justitie, die belast is met een uitwijzingszaak. Terwijl de uren voorbij tikken en Alex en Fredrika uit alle macht proberen deze ramp tot een goed einde te brengen, cirkelt de Boeing in de lucht. De brandstofteller staat bijna op nul.

Wil je het boek lezen?Paradijsoffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristina Ohlsson. Lezen Paradijsoffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN