Alfaschrift

Alfaschrift - M. van den Brandt | Fthsonline.com

...t. In 20 lessen bestuderen en oefenen ze de vormen en schrijfrichting van alle letters en ontwikkelen zo een 18-feb-2016 - Verder met alfaschrift 9789089534613 Mary van den Brandt Werk in uitvoering: Alfaschrift in gesprek met de auteur ... Alfaschrift - Mary van den Brandt | Boeken.com ... . C. Cannegieter. Samenvatting. In maart 2009 verscheen bij uitgeverij Boom een cursus schriftbeheersing voor analfabete anderstaligen: Alfaschrift. De cursus is in de eerste plaats bedoeld voor alfa NT2-cursisten, maar kan ook gebruikt worden voor NT1-cursisten en voor anders ... Details Verder met alfaschrift is een cursus schrijven voor volwassen anderstaligen die nooit hebben leren schrijven. Letters en cijfers worden geleerd en geoefend, de motoriek van het schrijven wordt getraind en de cursist leert sc ... Blokschrift - taal-oefenen.nl ... ... Details Verder met alfaschrift is een cursus schrijven voor volwassen anderstaligen die nooit hebben leren schrijven. Letters en cijfers worden geleerd en geoefend, de motoriek van het schrijven wordt getraind en de cursist leert schrijven aan de hand van functionele schrijfoefeningen, waarbij gebruik is gemaakt van authentiek materiaal, zoals kaarten, formulieren en boodschappenlijstjes. Alfaschrift 1e druk is een boek van M. van den Brandt uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085067412 Alfaschrift is een nieuwe cursus schriftbeheersing die zich richt op het leren schrijven van de letters van het Latijnse schrift. Alfaschrift : een cursus schriftbeheersing voor analfabete anderstaligen Auteur Mary Van den Brandt. Taal Nederlands Uitgever Amsterdam: Boom, 2015 83 p. : ill. ISBN 9789085067412 (paperback) Technische weergave ... Vergelijken - Verder met alfaschrift, een cursus schriftbeheersing voor anderstalige analfabeten (Mary van den Brandt) (2015) ISBN: 9789089534613 - Verder met alfaschrift is een cursus schrijven voor volwassen anderstaligen die nooit hebben leren… Alfaschrift is een nieuwe cursus schriftbeheersing die zich richt op het leren schrijven van de letters van het Latijnse schrift. Beschrijving De cursisten leren met deze methode stap voor stap schrijven aan de hand van een speciaal voor dit doeleinde ontworpen blokschrift....

INFORMATIE

AUTEUR
M. van den Brandt
DIMENSIE
9,36 MB
BESTANDSNAAM
Alfaschrift.pdf

OMSCHRIJVING

Alfaschrift 1e druk is een boek van M. van den Brandt uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085067412 Alfaschrift is een nieuwe cursus schriftbeheersing die zich richt op het leren schrijven van de letters van het Latijnse schrift. De cursisten leren stap voor stap schrijven aan de hand van een speciaal voor dit doeleinde ontworpen blokschrift. In 20 lessen bestuderen en oefenen ze de vormen en schrijfrichting van alle letters en ontwikkelen zo een lopend handschrift dat gemakkelijk te schrijven en goed leesbaar is. Een goede schriftbeheersing werkt als uitstekende basis voor het verdere alfabetiseringsproces omdat het goed kunnen schrijven van de letters zorgt voor een betere herkenning van die verschillende letters.Begin- en eindniveauAlfaschrift is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en is geschikt voor verschillende doelgroepen. De methode is ontwikkeld in de praktijk van de Nt2-cursussen en kan dus zeer goed worden ingezet in alfabetiseringslessen voor zowel volledig analfabete immigranten als voor gealfabetiseerde immigranten die een ander schrift beheersen dan het Latijnse.

Wil je het boek lezen?Alfaschrift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van den Brandt. Lezen Alfaschrift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN