Lynx en andere verhalen

Lynx en andere verhalen - Rebecca Lee | Fthsonline.com

... 14 dagen bedenktijd Rebecca Lee is een geweldige auteur ... Lynx en andere verhalen (Book, 2015) [WorldCat.org] ... . Download en lees het boek Lynx en andere verhalen op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Lynx en andere verhalen in PDF, ePUB, MOBI. Lynx en andere verhalen book. Read 616 reviews from the world's largest community for readers. Een studente die plagiaat pleegt bij het schrijven van een... Lynx en andere verhalen. Rebecca van der Lee - Paperback / softback - 208 pagina's. Details Een onschuldig etentje wordt het decor voor he ... Bureau ISBN - Lynx ... . Details Een onschuldig etentje wordt het decor voor het stranden van meer dan een huwelijk. Een studente die plagiaat pleegt bij het schrijven van een essay blijft ontkennen - tot ze medeplichtig raakt aan het oprakelen van het schimmige verleden van een docent. Lynx en andere verhalen. Rebecca Lee (auteur), Saskia Van der Lingen (vertaler), Caroline Meijer (vertaler) +1 × Zet op lijst. Lynx en andere verhalen ... Buy Lynx en andere verhalen 01 by Rebecca Lee, Saskia van der Lingen, Caroline Meijer (ISBN: 9789038800301) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Hét Joods Educatief Centrum in Nederland, cursussen, lezingen, workshops, culturele activiteiten en meer. Voor iedereen met interesse in het Jodendom. Rebecca Lee - Lynx en andere verhalen. Katja de Bruin , 9 juni 2015 . Prachtig gestoord Sus...

INFORMATIE

AUTEUR
Rebecca Lee
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
Lynx en andere verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Een onschuldig etentje wordt het decor voor het stranden van meer dan een huwelijk. Een studente die plagiaat pleegt bij het schrijven van een essay blijft ontkennen – tot ze medeplichtig raakt aan het oprakelen van het schimmige verleden van een docent. Een vrouw wordt ingehuurd om een echtgenote te zoeken voor de enige soulmate die ze ooit heeft ontmoet. In Lynx en andere verhalen onderzoekt Rebecca Lee thema's als ontrouw, plicht, opoffering, jaloezie en, uiteindelijk, optimisme. Ze creëert personages die met al hun fouten, hun verlangens en hun neiging hun eigen bestaan te willen begrijpen zo menselijk zijn dat het onmogelijk is niet met ze mee te leven wanneer hun breekbare geloof in romantische liefde, huiselijk geluk of academische prestaties hen niet de bescherming blijkt te bieden die ze hadden verwacht. Rebecca Lee, een van de meest getalenteerde en originele verhalenschrijvers van dit moment, schrijft verhalen die lezen als romans.

Wil je het boek lezen?Lynx en andere verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rebecca Lee. Lezen Lynx en andere verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN