Ik ben een New Yorker

Ik ben een New Yorker - Twan Huys | Fthsonline.com

...ressief, echt depressief. New Yorker Nederland ... NEW YORKER | Fashion ... . Het New Yorker-merk is natuurlijk ook actief op Nederlandse markt. New Yorker NL heeft een netwerk van winkels die in enkele Nederlandse steden zijn gesitueerd - misschien is er zelfs in jouw stad ook een. Een volledige lijst van winkels, openingstijden en kaarten vind je hieronder op deze pagina. In Ik ben een New Yorker portretteert Twan Huys de stad en zijn bewoners en schrijft hij over ontmoetingen met intrigerende en extravagante personen. Van 1999 tot 2006 deed hij verslag van de Am ... Ik ben een New Yorker door Twan Huys Lees Online op Bookmate ... . Van 1999 tot 2006 deed hij verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen op Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina. Vertalingen in context van "new yorker" in Nederlands-Frans van Reverso Context: the new yorker Dit is een prachtige cartoon in de New Yorker, die een samenvatting geeft van mijn hele voordracht: "Ik ben noch een goede, noch een slechte agent, Jerome. English So you can imagine my surprise on reading in The New Yorker that Alan Greenspan, Chairman of the Federal Reserve, claims Ayn Rand as his intellectual mentor. Ik ben gek op shoppen. In de nabije omgeving heb ik o.a geshopt op 5th Avenue. Uiteraard heb ik ook een bezoek gebracht aan Macy's. Bij binnenkomst van het hotel is de lobby enorm imposant. Ik heb het Wyndham New Yorker ervaren als een hotel met een klassieke uitstraling. Het New Yorker hotel heeft echte een Art-Deco uitstraling. Ik heb ......

INFORMATIE

AUTEUR
Twan Huys
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben een New Yorker.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik ben een New Yorker. Zelfs als Limburger mag ik dat samen met acht miljoen stadsgenoten zeggen. Om New Yorker te zijn, hoef je maar één ding te doen: durf schaamteloos te dromen. Dit is de meest uitbundige stad ter wereld en mijn baan is het perfecte alibi voor een eindeloze ontdekkingsreis.'In Ik ben een New Yorker portretteert Twan Huys de stad en zijn bewoners en schrijft hij over ontmoetingen met intrigerende en extravagante personen. Van 1999 tot 2006 deed hij verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen op Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina.Huys sprak met onder anderen Bill en Hillary Clinton, topmodel Yfke Sturm en vastgoedmagnaat Donald Trump. Op Aruba maakte hij een reportage over de verdwijning van Natalee Holloway en een jaar lang volgde hij Ayaan Hirsi Ali in de Verenigde Staten.Ik ben een New Yorker is de lyrische beschrijving van een tolerante metropool. Van Nieuw Amsterdam naar Manhattan, modelstad van culturen uit alle windstreken, probleemloos opeengehoopt. Huys laat zien dat New York ons lichtend voorbeeld zou moeten zijn; tenslotte hebben we deze stad zelf uitgevonden.Twan Huys is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Eerder was hij van 1999 tot 2006 correspondent in de Verenigde Staten. Documentaires van zijn hand over Lynndie England en Ayaan Hirsi Ali werden in meerdere landen uitgezonden.

Wil je het boek lezen?Ik ben een New Yorker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Twan Huys. Lezen Ik ben een New Yorker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN