De schaker en het meisje

De schaker en het meisje - Alex Reeve | Fthsonline.com

...geluk zal vinden en of hij, ondanks de afwijzing van deze harde maatschappij en zijn familie , ooit zijn ware aard durft te onthullen ... De schaker en het meisje - Chicklit.nl ... . De personages in De schaker en het meisje zijn complex, iedereen heeft geheimen en het bijzondere uitgangspunt van de transgenderonderzoeker boeit. Ik ben benieuwd of Leo het geluk zal vinden en of hij, ondanks de afwijzing van deze harde maatschappij en zijn familie , ooit zijn ware aard durft te onthullen. De schaker en het meisje. Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria - een prostituee met wie hij ... bol.com | De schaker en het meisje (ebook), Alex Reeve ... ... . De schaker en het meisje. Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria - een prostituee met wie hij van plan is te trouwen. Maar dan wordt Maria's lichaam met ingeslagen schedel opgevist uit de Theems. Leo is verdachte nummer één. Om zichzelf vrij te pleiten gaat Leo op zoek naar de dader, wanhopig om uit handen van de politie te blijven, want Leo verbergt ... Recensie De schaker en het meisje door Fany van Hemelen: Een bijzondere Victoriaanse whodunit waarbij de kracht van het verhaal zit in de karakterontwikkeling van de transseksuele protagonist. Leo Stanhope woon...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Reeve
DIMENSIE
5,46 MB
BESTANDSNAAM
De schaker en het meisje.pdf

OMSCHRIJVING

Leo's geliefde Maria wordt vermoord. Leo gaat zelf op onderzoek uit, wanhopig om uit handen van de politie te blijven. In victoriaans Londen is zijn trans-identiteit een misdaad waar de dood op staat.Alex Reeve schreef met 'De schaker en het meisje' (The House on Half Moon Street) een bijzonder misdaadverhaal waarin het thema van transseksualiteit centraal staat.Londen, 1880. Leo Stanhope, lijkschouwer, schaakspeler en verliefd op Maria – een prostituee met wie hij van plan is te trouwen. Maar dan wordt Maria's lichaam met ingeslagen schedel opgevist uit de Theems. Leo is verdachte nummer één. Om zichzelf vrij te pleiten gaat Leo op zoek naar de dader, wanhopig om uit handen van de politie te blijven, want Leo verbergt een groot geheim: hij is geboren als vrouw maar leeft als man. En in victoriaans Londen is dat een misdaad waar de dood op staat…Alex Reeve woont in Buckinghamshire en is universitair docent. 'De schaker en het meisje' is zijn debuut en het eerste boek in een serie met hoofdpersoon Leo Stanhope.

Wil je het boek lezen?De schaker en het meisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Reeve. Lezen De schaker en het meisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN