Haarlemmerolie

Haarlemmerolie - Margreet Hirs | Fthsonline.com

..., nierstenen enz. Haarlemmerolie, te koop bij veel drogisten en apotheken ... Haarlemmerolie voor de gezondheid en welzijn van uw paard ... . Jaarlijks worden er wereldwijd tienduizenden flesjes en honderdduizenden capsules verkocht. Naar verluidt kun je er zeer oud mee worden. Tot vandaag had ik er nog nooit van gehoord; Haarlemmerolie. Volgens de fabrikant is het een huismiddel dat in geen enkel huishouden mag ontbreken. Bestel Haarlemmerolie producten bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro. Traditionele Haarlemmerolie, welke gedurende eeuwen met goed gevolg voo ... Haarlemmerolie Capsules 120CP | voordelig online kopen ... ... . Traditionele Haarlemmerolie, welke gedurende eeuwen met goed gevolg voor de genezing van mens en dier werd aangewend. Dit product, een mengsel van kruiden en zwavel, ook wel medicamentum gratia is al meer dan 300 jaar wereldberoemd. Het heilzame middel zou in 1696 zijn uitgevonden door Haarlemmer Claes Tilly. Haarlemmerolie: het middel dat al drie eeuwen overleefde. Ze gebruiken het tot in de binnenlanden van Brazilië en je kunt er naar verluidt zeer oud mee worden. Middeltjes die wonderen verrichten bestaan al bijna net zolang als de mensheid. Zo bestaat er een middeltje dat er in heel de wereld om bekend staat dat het bijna alle kwalen geneest en/of voorkomt: Haarlemmerolie. Het is nog steeds te koop, kleine flesjes met een bruine, vies ruikende en bitter smakende vloeistof. Veel Er worde...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Hirs
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Haarlemmerolie.pdf

OMSCHRIJVING

Een Italiaanse tandartsdochter verdwijnt spoorloos in Haarlem. Speurder Niccolò Neonato en zijn jonge assistent gaan naar haar op zoek, elk met een eigen agenda. In een zeventiende-eeuws decor en onder een hemelsblauwe lucht kruisen foute mannen en zware criminelen hun pad. En wat doet het verdwenen meisje eigenlijk in Haarlem?

Wil je het boek lezen?Haarlemmerolie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Hirs. Lezen Haarlemmerolie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN