Training omgaan met agressie - een duurzaam alternatief

Training omgaan met agressie - een duurzaam alternatief - Peter Weijmer | Fthsonline.com

...d aan het creëren van een veilig leerklimaat door de ervaren trainers en trainingsacteurs ... Training Omgaan met agressie zorg (geaccrediteerd ... ... . Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Omgaan met agressief gedrag' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief. Competenties training 'Omgaan met agressief gedrag' In de training 'Omgaan met agressief gedrag' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties: Omgaan met agressie en de illusie van de standaard-oplossing Published on March 25, 2018 March 25, 2018 • 13 Likes • 1 Comments Of je nu trainer bent, eigenaar van een bedrijf, inkoper of je bent gewoon nieuwsgierig naar trainingen omgaan met agressie, dan is dit boek misschien wel een eyeopener. Het biedt een kijk op de trainingen en geeft een prachtig alternatief. Welkom bij deze F ... Omgaan met agressie • Agressietraining.nl ... . Het biedt een kijk op de trainingen en geeft een prachtig alternatief. Welkom bij deze Free Learning module 'Omgaan met agressie'. Aan de hand van 19 vragen leer je wat je kan doen in het geval van agressie in de zorg. Voorkennis. Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Weijmer
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
Training omgaan met agressie - een duurzaam alternatief.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu trainer bent, eigenaar van een bedrijf, inkoper of je bent gewoon nieuwsgierig naar trainingen omgaan met agressie, dan is dit boek misschien wel een eyeopener. Het biedt een kijk op de trainingen en geeft een prachtig alternatief. De schrijver weet op eenvoudige wijze de wisselwerking tussen de deelnemer, trainer en de theorie te benoemen en daarmee een blik te wagen buiten de randen van de bekende box. Hij werkt met vele voorbeelden naar een duurzame oplossing voor organisaties die regelmatig rondom agressie moeten trainen. Deëscaleren is te leren, maar alleen in evenwicht. Veel leesplezier.

Wil je het boek lezen?Training omgaan met agressie - een duurzaam alternatief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Weijmer. Lezen Training omgaan met agressie - een duurzaam alternatief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN