Ziek zijn, maak er werk van

Ziek zijn, maak er werk van - Marleen Teunis | Fthsonline.com

...n online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken ... Ziek zijn, maak er werk van: Amazon.de: Marleen Teunis ... ... . Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Onderzoek eerst of er intern ander passend werk is waarin de werkgerelateerde oorzaken van de uitval niet (of veel minder) aanwezig zijn. Als die oorzaken gelegen zijn in de sfeer of verhoudingen, dan kan herplaatsing naar een andere afdeling of vestiging bijvoorbeeld een mogelijkheid zijn. Wel moet je er alles aan doen om weer aan het werk te gaan (re-integreren noemen wij dat ... Ziek zijn, maak er werk van - Marleen Teunis. Zoekeenboek.nl ... . Wel moet je er alles aan doen om weer aan het werk te gaan (re-integreren noemen wij dat). Als je werkgever je dwingt om te werken bij ziekte, maak dan een afspraak bij de bedrijfs- of arbo-arts. Die bepaalt of je ziek bent en in staat bent om te werken. Het kan zijn dat je het niet eens bent met het advies van de bedrijfs- of arbo-arts. Ik werk er nu 2.5 jaar trouwens en moet in maart komend jaar een vast contract krijgen omdat ik er dan 3 jaar werk met 4 tijdelijke contracten . Mijn contracten zagen er als volgt uit , 2 keer een half jaar en 2 keer van een jaar en het laatste loopt nu in mart komend jaar uit . Bestel Ziek zijn, maak er werk van Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ziek zijn, maak er werk van De bedrijfsgezondheidszorg ligt onder vuur; vanuit verschillende hoeken: politiek, vakbond en maatschappij, zijn er geluiden dat het anders moet. Ondertussen hebben werkgevers en werknemers behoefte aan een aanpak die medewerkers van organisaties duurzaam inzetbaar houdt. In het professionele veld is het vaak lastig een Uw werkgever mag u niet ontslaan als u ziek bent. Er zijn uitzonderingen. Ontslag tijdens ziekte mag wel als u: niet meewerkt aan uw re-integratie tijdens uw proeftijd wordt ontslagen geen contractverlenging krijgt van uw tijdelijke contract ontslag op staande voet krijgt langer dan 2 jaar ziek bent de AOW-leeftijd bereikt ... Ziek zijn, maak er werk van | ISBN 9789082577310 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Witkamp: 'Ziek zijn is geen recht. Als je ziek bent krijg je ziekteverlof van je werkgever, maar dat is in principe ook iets wat geweigerd mag worden als blijkt dat er geen geldige grond voor is. En als er iets anders aan de hand is: daar zijn allerlei andere soorten verlof voor....

INFORMATIE

AUTEUR
Marleen Teunis
DIMENSIE
9,75 MB
BESTANDSNAAM
Ziek zijn, maak er werk van.pdf

OMSCHRIJVING

Meer doen met minder: in 'Ziek zijn, maak er werk van' strijdt Marleen Teunis opnieuw voor een effectieve bedrijfsgezondheidszorgNa de bestseller 'Werken, iedereen wordt er beter van' komt Marleen Teunis opnieuw met een boek dat de wereld van de bedrijfsgezondheidszorg op haar grondvesten zal doen trillen. In 'Ziek zijn, maak er werk van' beschrijft Marleen Teunis aan de hand van nog meer casuïstiek een verdieping van het eerste boek. Tegelijkertijd is Marleen met dit boek op een missie: want in de vier jaar tussen haar eerste boek en dit tweede, is de situatie in de bedrijfsgezondheidszorg er niet beter op geworden.In het professionele veld is het vaak lastig een gemeenschappelijk belang te zien in de wijze waarop partijen handelen. Waar een gezamenlijk doel is om mensen vitaal en gezond aan het werk te houden, zou men elkaar moeten kunnen vinden in de oplossing. De praktijk blijkt weerbarstig.Het is tijd voor een nieuwe waarheid. Waar Marleen Teunis in de bestseller Werken, iedereen wordt er beter van een nieuwe werkwijze introduceerde met de garantie van een verzuimpercentage van 3 procent of lager, reikt zij in Ziek zijn, maak er werk van concrete instrumenten aan om deze maatschappelijk verantwoorde werkwijze te doen slagen. Om te illustreren dat dit wel degelijk haalbaar is, geeft dit boek veel praktijkvoorbeelden die voor andere organisaties een stimulans zullen zijn.

Wil je het boek lezen?Ziek zijn, maak er werk van in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marleen Teunis. Lezen Ziek zijn, maak er werk van Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN