Zware pijnstillers

Zware pijnstillers - Rob Schouten | Fthsonline.com

...elen, zoals paracetamol, aspirine, ibuprofen of naproxen, maar bij hevigere vormen van pijn zal de (huis)arts een zwaardere pijnstiller voorschrijven ... Pijnstillers kopen (zonder recept) bij De Online Drogist ... . Alle opioïden zijn oorspronkelijk afgeleid van opium uit papaver (Papaver somniferum), dat al duizenden jaren als pijnstiller wordt gebruikt. De bekendste opioïde pijnstiller is morfine. zie: - toepassingen - toedieningsvormen - keuze - pijn-behandeling - pijn bij kanker Sterke of opioïde pijnstillers worden onderverdeeld. in: Sterke pijnstillers Zowel patiënten als artsen zijn soms terughoudend om een beroep te doen op deze sterke pijnstillers omwille van de vrees v ... Informatie over pijnstillers | Druglijn.be ... . in: Sterke pijnstillers Zowel patiënten als artsen zijn soms terughoudend om een beroep te doen op deze sterke pijnstillers omwille van de vrees voor verslaving of versuffing. Nochtans toont klinische ervaring aan dat het "juiste" gebruik van sterke pijnstillers bij heel wat patiënten de levenskwaliteit verbetert, waardoor zowel sociale als professionele reïntegratie mogelijk wordt. Sterkere pijnstillers. Meestal worden sterkere pijnstillers gebruikt bij chronische pijn. Ze worden veel minder ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Schouten
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Zware pijnstillers.pdf

OMSCHRIJVING

Bijsluiter: informatie voor de gebruikerNatuurlijk zou je het wel willen,Florence Nightingale,Zuster Immaculata, troostend tijdens de bloedingen, aftandse billen vegend:‘Verwijder kleding van de borst. Trek beide elektroden van het plastic en bevestig ze op de ontblote borst’,wanneer het winter is geworden en jij een rafelig geval. Wat u moet weten als u deze gedichten leest‘Gewoon een paar maal per dag / met water mengen en innemen,’ schreef Rob Schouten in het gedicht ‘Troost’ uit zijn vorige bundel Spijsamen. Het geldt voor veel van zijn poëzie. Je moet het slikken om er iets aan te hebben. Dat geldt wel in het bijzonder voor Zware pijnstillers. Deze gedichten klinken allicht niet altijd even aangenaam maar wie er niet allergisch voor is kan er zeker baat bij hebben. Wat doet het?Zware pijnstillers raakt ongebruikelijke zaken aan, zoals de halfwaardetijd van een scheiding, de kalmerende werking van Hitler, de ongewenste drukte rond het Laatste Oordeel, kabouters met korsakov. Dat is niet toevallig. Het is poëzie die op het zenuwstelsel wil werken. ‘Het is per slot van rekening geen sanatorium, er mag ook best het nodige gesodemieter in,’ schreef Schouten ooit in een gedicht dat niet toevallig ‘Huisstijl’ heet.BijwerkingHet is niet verboden om bij de inname van Zware pijnstillers alcohol te drinken, lezing ervan zal de rijvaardigheid niet beïnvloeden maar het verdient wel aanbeveling rekening te houden met het tekort van de wereld, de condition humaine.WerkingMaar wie weet loont het tot slot,schor een oud liefje fluisteren, vriendelijk water aan de lippen, artsen die niets meer voor je kunnen doen.

Wil je het boek lezen?Zware pijnstillers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Schouten. Lezen Zware pijnstillers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN