Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers

Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers - Geert Delobelle | Fthsonline.com

...s de afwezigheid van ziekte, maar waarin deze wordt beschreven als "het vermogen tot aanpassing en zelfmanagement, in relatie tot sociale, fysieke en emotionele uitdagingen" ... Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers - Geert ... ... . Hij traint ondernemers, leidinggevenden en verkopers zodat ze makkelijker klanten maken en meer verkopen met hogere winst. Zijn praktische kennis wordt aangeboden in open en gesloten programma's. Praktijkgericht, inlevingsvermogend, boeiend en interactief zijn volgens klanten (bron: Qfor Client Scan) de aansprekende kenmerken van Roelens. Jeanny Engels 18/5/2015. Beste Bertien, Dank voor je vraag 'in hoeverre familieleden en zorgverleners de regie van iemand mogen bepalen'. Als iemand niet (meer) in staat i ... Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers | Salesatelier.be ... . Jeanny Engels 18/5/2015. Beste Bertien, Dank voor je vraag 'in hoeverre familieleden en zorgverleners de regie van iemand mogen bepalen'. Als iemand niet (meer) in staat is om zelf de regie te bepalen over wat er wel of niet met hem of haar gebeurt, dan is het zaak dat anderen dat van deze persoon overnemen. Als verkoper redt je het niet alleen met het tonen van cognitief en emotioneel leiderschap in het verkoopproces. Ook blokkades als angst, schaamte spelen hierbij een rol. Het bewust worden van deze blokkades, vaak belemmerende overtuigingen, en het leren dealen ermee is essentieel voor het succes van elke verkoper....

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Delobelle
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste boek dat verkopers en ondernemers leert hoe ze hun eigen manager worden om zo het maximum uit hun verkoop te halen;;;Een logisch stappenplan en een heleboel handige documenten om vlot uw eigen verkoopplan op te stellen en uw verkoop efficiënt te organiseren;;;Dankzij uw unieke code in het boek krijgt u toegang tot de digitale documenten voor de opmaak van uw verkoopplan. Haal het maximum uit uw verkoop en optimaliseer uw aanpak. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is het eerste boek dat verkopers en ondernemers leert hoe ze hun eigen salesmanager worden. Het logische stappenplan, de handige - digitaal invulbare - documenten en het salesdashboard maken uw verkoop een stuk efficiënter. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is de opvolger van het succesvolle boek Verkopen. Van afspraak tot klant.

Wil je het boek lezen?Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Delobelle. Lezen Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN