Hoera, ontslag!

Hoera, ontslag! - Rilla Lysens | Fthsonline.com

...`t naar. Met deze 10 tips stap je de toekomst in ... Hoera, ontslag ! van Rilla Lyssens | Boek en recensies ... ... . Vaak zie je je ontslag al een poosje aankomen. Het komt niet als een dode meeuw uit de lucht vallen. Rationeel weet je dat wel, maar gevoelsmatig werkt het anders. Hoera, ontslag ! in vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven. Rilla Lysens . Of je nu aan de deur gezet wordt dan wel zelf de benen neemt: een ontslag brengt altijd een pak vragen en onzekerheden met zich mee. Want hoe je het ook draait of keert: je werk i ... Hoe verwerk je een ontslag? - Jobat.be ... . Want hoe je het ook draait of keert: je werk is niet enkel een manier om geld te verdienen. ... Hoera, ontslag! In vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven book. Read reviews from world's largest community for readers. Of je nu aan de deur gezet... Een ontslag is dan ook vaak een ingrijpende gebeurtenis, die mentaal een grote impact kan hebben. Ervaringsdeskundige Rilla Lyssens toont ons in haar boek 'Hoera, ontslag!' hoe ontslag ook het begin van iets nieuws kan zijn, van een positieve omwenteling. "Hoera, ontslag! In vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven" is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,95 euro. Het boek is verkrijgbaar via de website Bloom Coaching & Development en in de boekhandel. Hoera! Sol is ontslagen uit het ziekenhuis! Posted on 8 januari 2020. by Annette de Graaf. De afgelopen week was een heftige emotionele achtbaan. Op maandag 30 december besloot ik met Sol naar de huisartsenpost te gaan, aangezien hij een ritmisch gejammer liet horen. Boeken van hoera ontslag lezen? Boeken van hoera ontslag koop je eenvoudig online bij bol.com Vele aanbiedingen bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag. Hoera, ontslag! Auteur: Rilla Lysens (2017) In vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven. Of je nu aan de deur gezet wordt of zelf de benen neemt: ontslag brengt altijd een pak onzekerheden met zich mee. Hoe je het ook draait of keert: je werk is niet alleen een manier om geld te verdienen, het is een deel van je leven. Hoera, ik ben ontslagen! Martine was 49 en werkte al ruim twintig jaar als financieel dienstverlener. Ze dacht dit wel tot haar pensionering vol te kunnen houden. Tot er ineens geen plek meer voor haar was. Nu heeft ze een baan waar ze veel meer van haar passie in kwijt kan....

INFORMATIE

AUTEUR
Rilla Lysens
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Hoera, ontslag!.pdf

OMSCHRIJVING

Hoera, ontslag! 1e druk is een boek van Rilla Lysens uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. ISBN 9789089317230 Of je nu aan de deur gezet wordt dan wel zelf de benen neemt: een ontslag brengt altijd een pak vragen en onzekerheden met zich mee.Want hoe je het ook draait of keert: je werk is niet enkel een manier om geld te verdienen. Het is deel van je leven en bepaalt wie je bent en hoe je evolueert. Steeds meer mensen willen een bewuste keuze maken in hun carrière, willen zinvol werk verrichten zonder dat het hun leven beheerst.Een ontslag is dan ook vaak een ingrijpende gebeurtenis, die mentaal een grote impact kan hebben. Ervaringsdeskundige Rilla Lyssens toont ons in haar boek 'Hoera, ontslag!' hoe ontslag ook het begin van iets nieuws kan zijn, van een positieve omwenteling. Aan de hand van getuigenissen en oefeningenbiedt dit boek inzicht in hoe je om kan gaan met de twijfel en stress die een ontslag met zich meebrengt.Rilla Lyssens is een gecertificeerd coach gespecialiseerd in stress & burn-out coaching. Met haar bedrijf Bloom Coaching & Development begeleidt ze tal van werknemers naar een fijnere werktoekomst.

Wil je het boek lezen?Hoera, ontslag! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rilla Lysens. Lezen Hoera, ontslag! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN