De Paljas En De Vuurvreter

De Paljas En De Vuurvreter - Rindert Kromhout | Fthsonline.com

... langs en proberen haar hart te winnen. Dit leidt tot veel komische taferelen waarbij de emoties hoog oplopen ... Boekverslag Nederlands Ik kom nooit meer terug door ... ... . Kromhout, rindert. De paljas en de vuurvreter uitgeverij b for books isbn 9789085161738. 2010, 63 Pp, 380 gram, harde kaft, in goede staat verzendkosten koper (nr c3812) Rindert Kromhout De paljas en de vuurvreter. Gedrukt boek . In een eethuis in Venetië komen een kapitein en een harlekijn elke dag langs om te proberen het hart te winnen van serveerster Duifje. Verhaal in drie bedrijven. Vanaf ca. 10 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen Prachtig kinderboek - no ... Boek: De paljas en de vuurvreter (vanaf 9 jaar) - Te koop ... ... . Verhaal in drie bedrijven. Vanaf ca. 10 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen Prachtig kinderboek - nog als nieuw. Gekocht bij de boekhandel Forum in Mechelen. Auteur: Rindert Kromhout Uitgeverij Em. Querido's Uitgeverij Taal:... Vind of bied uw tweedehands Kinderboeken aan op Speurders.nl. Get this from a library! De paljas en de vuurvreter. [Rindert Kromhout; Jan Jutte] -- In een eethuis in Venetië komen een kapitein en een harlekijn elke dag langs om te proberen het hart te winnen van serveerster Duifje. Verhaal in drie bedrijven. Vanaf ca. 10 jaar. De paljas en de vuurvreter uitgeverij b for books isbn 9789085161738. 2010, 63 Pp, 380 gram, harde kaft, in goe Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 2,95 4 mar. '20 Rindert Kromhout - De Paljas En De Vuurvreter Het boek De Paljas En De Vuurvreter van de auteur Rindert Kromhout is 17 maal gevonden, 0 maal nieuw en 17 maal tweedehands. "De Paljas En De Vuurvreter" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. In een eethuis in Venetie komen een kapitein en een harlekijn elke dag langs om te proberen het hart te winnen van serveerster Duifje. Ze vertellen... Review Grapjassen, clowns en komedianten bij Jan Jutte. Rindert Kromhout en Jan Jutte: 'De paljas en de vuurvreter', Querido, 64 p, f 24,90, v.a. 8 jr; Guus Kuijer: 'Tin Toeval in de onderwereld ... De paljas en de vuurvreter is een dolkomisch verhaal over twee totaal verschillende mannen, een legerkapitein en een harlekijn, die niets liever doen dan elkaar dwars zitten en ook...

INFORMATIE

AUTEUR
Rindert Kromhout
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De Paljas En De Vuurvreter.pdf

OMSCHRIJVING

In een eethuis in Venetie komen een kapitein en een harlekijn elke dag langs om te proberen het hart te winnen van serveerster Duifje. Ze vertellen sterke verhalen, houden elkaar voor de gek en proberen elkaar de loef af te steken in afwachting van de beslissing van Duifje: voor wie zal zij kiezen? Het verhaal is opgebouwd in drie 'bedrijven', elk verteld vanuit een van de hoofdpersonen met daardoorheen een beginspel, twee tussenspelen en een eindspel. Met zijn figuren en entourage doet het denken aan de Commedia dell'Arte en de stad Venetie met zijn bruggen en kanalen speelt ook een belangrijke rol. De aqareltekeningen ondersteunen die sfeer. Deze uitgave verschijnt in de serie 'Literaire Kleintjes', een speciaal voor winkelketen Kruidvat ontwikkelde serie die al eerder verschenen verhalen bevat van bekende jeugdboekenauteurs als Sjoerd Kuyper en Tonke Dragt*. Een grappig verhaal met veel vaart en dialoog, dat zich ook leent om voor te lezen aan jongere kinderen. Verzorgde uitgave. Vanaf ca. 10 jaar.

Wil je het boek lezen?De Paljas En De Vuurvreter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rindert Kromhout. Lezen De Paljas En De Vuurvreter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN