J'aime Aimée

J'aime Aimée - Aimée de Lannoy | Fthsonline.com

...rzekerd, rechtvaardig, positief en last but not least, lief ... J'aime Aimée | De Boekenmolen ... . Een kind van de Caraïben, geboren en getogen op Curaçao. Aimée heeft twee volwassen kinderen, is twee keer getrouwd en gescheiden. Haar ouders leven niet meer, maar ze heeft nog wel een zus en drie broers. Familie is alles voor Aimée. Voor haar studie verliet ze haar geliefde Curaçao en verhuisde ze ... Bestel J'aime Aimée Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat. De titel van haar levensreizen, J'aime Aimée, bewijst ho ... BoekenGilde Boekenshop: J'aime Aimée - Van beleven naar ... ... . De titel van haar levensreizen, J'aime Aimée, bewijst hoe trots ze is op alles wat er in haar leven is gelukt en accepteert wat is mislukt. J'aime Aimée. Aimée is pittig, zelfverzekerd, rechtvaardig, positief en last but not least, lief. Een kind van de Caraïben, geboren en getogen op Curaçao. Aimée heeft twee volwassen kinderen, is twee keer getrouwd en gescheiden. Haar ouders leven niet meer, maar ze heeft nog wel een zus en drie broers. Familie is alles voor Aimée. Voor haar studie verliet ze haar geliefde Curaçao en ... Het boek J'aime Aimée, geschreven door Aimée de Lannoy, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat. De titel van haar levensreizen, J'aime Aimée, bewijst hoe trots ze is op alles wat er in haar leven is gelukt en accepteert wat is mislukt. « J'aime papa, j'aime maman... » Chante le reste de la chanson, en français, avec Mini TFO ! Tu as aimé la vidéo J'aime papa, j'aime maman | Chansons pour en... Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat. De titel van haar levensreizen, J'aime Aimée, bewijst hoe trots ze is op alles wat er in haar leven is gelukt en accepteert wat is mislukt. J'aime Aimée - Van gemeenteland naar zorgland Aimée de Lannoy Levensreis van 55 to en met 60 jaar. Autobiografie van Aimée de Lannoy Deze autobiografie schreef Aimée omdat zij graag haar verhalen deelt met jongeren die nog een heel leven voor zich hebben en met andere vrouwen die zich misschien herkennen in haar levensloop. Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat. De titel van haar levensreize...

INFORMATIE

AUTEUR
Aimée de Lannoy
DIMENSIE
5,94 MB
BESTANDSNAAM
J'aime Aimée.pdf

OMSCHRIJVING

Waarschijnlijk is dit de laatste J'aime Aimée die ik zelf kan uitgeven. Ik hoop toch op een wonder, dat ik veel langer kan blijven leven met deze dodelijke ziekte ALS. Weet je wel, zoals Stephen Hawking, de Britse natuurkundige die twintig jaar lang met ALS leefde. De wonderen zijn de wereld niet uit, dus wie weet. Mijn ziekte draaft maar door. Geen week zonder achteruitgang en geen dag zonder beperking. Het is ondraaglijk, vreselijk, hartverscheurend, triest, dramatisch en alle andere connotaties die je er maar aan kunt geven. Van een superzelfstandige en geëmancipeerde vrouw, tot een vrouw die24 uur per dag hulp en zorg nodig heeft. Het is toch te gek voor woorden. Eén ding is echter zeker: ik geef niet op, want dat is geen optie. Nog even genieten van de mooie momenten in het leven. Ik wil ze koesteren en met de mooie herinneringen doordouwen. Het is geen makkelijke weg om te gaan. Als ik de hindernissen van de ziekte kan doorstaan en rustig weg kan slapen in de armen van Morpheus, heb ik mijn rust gevonden. Voor altijd. Geluk is een keuze. Zoekt en gij zult het ook vinden, zonder opsmuk. Het ga je goed! Stukje uit Aimée's epiloog.

Wil je het boek lezen?J'aime Aimée in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aimée de Lannoy. Lezen J'aime Aimée Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN