Schipper en Zn.

Schipper en Zn. - Cobi van Baars | Fthsonline.com

...n van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos ... Cobi van Baars, schrijver en schilder - Schipper & Zn ... ... . Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn zachtmoedige zoon, die het onderhoud toegeschoven […] Schipper Zaandijk bv Groothandel in glas, porselein en aardewerk te Wormer, aanvankelijk onder andere gevestigd te Westzaan en aan de Lagedijk te Zaandijk. Het bedrijf werd in 1865 door J. Schipper als een handel in galanterieën te ... Schipper en Zn. (e-Book) - Cobi van Baars | Boeken.com ... . Het bedrijf werd in 1865 door J. Schipper als een handel in galanterieën te Westzaan begonnen, nadat hij eerder als marskramer met een hondekar, en later met een trekschuit handel dreef in lampeglazen, aardewerk, borden, kommen en ... Koop nu Schipper en Zn. van Cobi van Baars bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Schipper & Zn.' is de debuutroman van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn zachtmoedige zoon, die het onderhoud toegeschoven krijgt, richt zijn blikken vooral op Eef....

INFORMATIE

AUTEUR
Cobi van Baars
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Schipper en Zn..pdf

OMSCHRIJVING

"Schipper & Zn.' is de debuutroman van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn zachtmoedige zoon, die het onderhoud toegeschoven krijgt, richt zijn blikken vooral op Eef. Omdat Ad op militaire missie is, leeft Eef een week lang in een caravan op het erf. Vandaaruit observeert ze de spanning tussen vader en zoon – en blijft zelf ook niet buiten schot: een giftig mengsel van woede en verlangen stuwt haar naar een drastische daad."Schipper & Zn.' is een compact verhaal dat staat als een huis: sterk van sfeer, zwanger van suggestie en humor – en dat alles subtiel gedoseerd.

Wil je het boek lezen?Schipper en Zn. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cobi van Baars. Lezen Schipper en Zn. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN