Vantoen.nu - Muiterij op de Bounty

Vantoen.nu - Muiterij op de Bounty - John Barrow | Fthsonline.com

...niet helemaal duidelijk. Algemeen wordt aangenomen dat deze te wijten is aan het zeer strenge, onrechtvaardige en wrede optreden van kapitein Bligh ... De muiterij op de Bounty (Vantoen.nu) (Dutch Edition ... ... .Dit wordt echter tegengesproken door het scheepslogboek.Hierin valt onder andere te lezen dat straffen zoals geselingen op de Bounty minder dan gemiddeld voor die tijd werden toegepast. Op 28 april 1789 brak er, onder leiding van Fletcher Christian, muiterij uit op de Bounty. Kapitein Bligh werd in zijn avondkleding uit zijn kajuit gehaald en van boord gezet. Achttien bemanningsleden voegden zich bij hem in de roeiboot ... Bureau ISBN - De muiterij op de Bounty ... . Kapitein Bligh werd in zijn avondkleding uit zijn kajuit gehaald en van boord gezet. Achttien bemanningsleden voegden zich bij hem in de roeiboot, terwijl achttien muiters, vier loyalisten en twee neutralen achterbleven op het schip. Op 23 december 1787 vaart het schip Bounty uit, met William Bligh als gezagvoerder. Op 28 april 1789 breekt er muiterij uit en wordt Bligh met een aantal lotgenoten op een open boot gezet. De lotgevallen van Bligh en van de muiters laten zich als een roman lezen. Op 23 december 1787 vaart het schip Bounty uit, met William Bligh als gezagvoerder. Op 28 april 1789 breekt er muiterij uit en wordt Bligh met een aantal lotgenoten op een open boot gezet. De lotgevallen van Bligh en van de muiters laten zich als een roman lezen. Op 23 december 1787 vaart het schip Bounty uit, met William Bligh als gezagvoerder. Op 28 april 1789 breekt er muiterij uit en wordt Bligh met een aantal lotgenoten op een open boot gezet. De lotgevallen van Bligh en van de muiters late...

INFORMATIE

AUTEUR
John Barrow
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Muiterij op de Bounty.pdf

OMSCHRIJVING

Op 23 december 1787 vaart het schip Bounty uit, met William Bligh als gezagvoerder. Op 28 april 1789 breekt er muiterij uit en wordt Bligh met een aantal lotgenoten op een open boot gezet. De lotgevallen van Bligh en van de muiters laten zich als een roman lezen.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Muiterij op de Bounty in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Barrow. Lezen Vantoen.nu - Muiterij op de Bounty Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN