Wat je zegt, ben je zelf

Wat je zegt, ben je zelf - Patricia van Lingen | Fthsonline.com

...auwe plekken die vanbinnen zitten. In haar boek Wat je zegt, ben je zelf ... Wat je zegt ben je zelf - Vertaling naar Engels ... ... . terugroept: 'Wat je zegt, ben je zelf!' En dat zinnetje klopt als een bus. Kleine kinderen spiegelen zich aan anderen, aan vol-wassenen, en dan nog het meest aan hun ouders. Ze leren niet door te denken of te voelen, kinderen leren door te doen, nadoen! WAT JE ZEGT BEN JE ZELF EN DAT KLOPT OOK NOG Bent u onzeker of soms. Is dit u bij enkele mensen herkenbaar? Op het schoolplein zei je het al tegen je klasgenoot: 'wat je zegt ben je zelf'. Toen wist je echter niet dat het echt zo is en dat het projectie heet. ... Wat je zegt ben je zelf - Kinderliedjes ... . Toen wist je echter niet dat het echt zo is en dat het projectie heet. Het… Blog item Wat je zegt ben jezelf op Ivo Ouwerkerk | Ivo Ouwerkerk Wat je zegt, ben je zelf… De persoon van de hulpverlener als instrument voor professionele hulpverlening Caroline Steman Eindwerkstuk ter afsluiting van de Basisopleiding Contextuele Hulpverlening Leren over Leven Utrecht, 2005-2006 . 2 In opdracht aan Marleen Diekmann, Ik ben het er mee eens dat kritiek die je hebt vooral veel over jezelf zegt. Wat jou namelijk opvalt in iemand anders, daar kan een derde persoon compleet aan voorbij gaan. Dus kennelijk raakt een eigenschap waar jij kritiek op hebt bij iemand een bepaald knopje bij je. Vandaar: wat je zegt ben jezelf. Ook in een non-verbaal georiënteerde begeleidingsvorm zoals de haptonomie is het kunnen horen van de ander van fundamentele waarde. Welke plek neemt de verbale communicatie in tijdens een haptonomisch traject? Welke rol spelen je eigen patronen in het haptonomisch contact? Wat je zegt, ben je zelf | ISBN 9789401458245 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wat Je Zegt, Ben Je Zelf (Onbekende bindwijze). Wat Je Zegt, Ben Je Zelf 1e druk is een boek van Auteur Onbekend uitgegeven bij Boekencentrum. ISBN... Wat je zegt, ben je zelf. Let him go , Agent Mulder . Ik ga van het standpunt uit " wat je zegt , ben je zelf " en deze beschuldigingen bezoedelen eerder de geloofwaardigheid van diegenen die ze geuit hebben. Als je jezelf niet kunt beschouwen voor wat je bent, dan kun je jezelf ook nooit werkelijk kennen. In het slechtste geval ben je wezen-loos...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia van Lingen
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Wat je zegt, ben je zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Patricia van Lingen begeleidt al vele jaren mensen die op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Centraal in haar coaching staat de spiegelmethode, waarmee ze je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken.Door te spiegelen aan de hand van drie eenvoudige vragen, krijg je meer inzicht in waarom je iets zegt, doet en voelt, en wat de impact ervan is op je relaties en je omgeving. Want pas als je open en eerlijk de confrontatie met jezelf aangaat, is echte transformatie mogelijk. Een eyeopener voor iedereen die de relatie met zichzelf en met anderen wil versterken.Meer boeken van Patricia van Lingen/>/a>.

Wil je het boek lezen?Wat je zegt, ben je zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia van Lingen. Lezen Wat je zegt, ben je zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN