Schipper en Zn.

Schipper en Zn. - Cobi van Baars | Fthsonline.com

... in grootschalige en kleinschalige projecten ... Cobi van Baars, schrijver en schilder - Schipper & Zn ... ... . Jaarlijks voorzien we zo'n 2.300 woningen en bedrijfsgebouwen in de Randstad en in Zeeland van elektrische installaties. Opdrachtgevers en ketenpartners kennen Schipper als veelzijdig bedrijf: deskundig, betrokken en innovatief. Lees verder Ik heb Schipper en Zn. gewonnen via Verse inkt van Bol.com. De korte inhoud had me erg nieuwsgierig gemaakt, en dit boek staat bij de kanshebbers voor de Hebban Debuutprijs 2017. Ad en Eef hebben een huis aangekocht met e ... Schipper en Zn. (e-Book) - Cobi van Baars | Boeken.com ... . Ad en Eef hebben een huis aangekocht met een perceel grenzend aan het bos. Ze hebben Schipper & Zn. opdracht gegeven de tuin aan te leggen. 'Schipper & Zn.' is de debuutroman van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn za...

INFORMATIE

AUTEUR
Cobi van Baars
DIMENSIE
7,83 MB
BESTANDSNAAM
Schipper en Zn..pdf

OMSCHRIJVING

"Schipper & Zn.' is de debuutroman van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn zachtmoedige zoon, die het onderhoud toegeschoven krijgt, richt zijn blikken vooral op Eef. Omdat Ad op militaire missie is, leeft Eef een week lang in een caravan op het erf. Vandaaruit observeert ze de spanning tussen vader en zoon – en blijft zelf ook niet buiten schot: een giftig mengsel van woede en verlangen stuwt haar naar een drastische daad."Schipper & Zn.' is een compact verhaal dat staat als een huis: sterk van sfeer, zwanger van suggestie en humor – en dat alles subtiel gedoseerd.

Wil je het boek lezen?Schipper en Zn. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cobi van Baars. Lezen Schipper en Zn. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN