VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA

VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA - Ramesh S. Balsekar | Fthsonline.com

...n van Nisargadatta Maharaj - Ramesh. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23 ... Vingerwijzingen van Nisargadatta Maharaj door Ramesh S ... ... .00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 24,90 27 feb. '20. Bezoek website 27 feb. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. De Daf van mijn vader; Stoppen met roken; Het innerlijk behang en andere gedichten; De Toren Van De Grote Of Sint-Bavokerk; Handlettering 123 doe je zo! Kom in mijn leven; De waterlingen; Iemand, niemand en honderdduizend; Jongens, ik wil nu toch écht beginnen; Aan mijn wijf geen polonaise; Het Kremlin; VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA; De ... Vingerwijzingen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online speci ... bol.com | Vingerwijzingen - van Nisargadatta Maharaj ... ... ... Vingerwijzingen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Vingerwijzingen van Nisargadatta Maharaj 9789020240757 Verslagen en interpretaties van gesprekken die de Indiase filosoof (1897-1981) met zijn leerlingen hield. :// esoterie / spiritueel /...

INFORMATIE

AUTEUR
Ramesh S. Balsekar
DIMENSIE
10,71 MB
BESTANDSNAAM
VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA.pdf

OMSCHRIJVING

Vingerwijzingen bevat de leringen van Shri Nisargadatta Maharaj (1871-1981). In gesprekken met bezoekers confronteert hij hen met eigen onzekerheden en conditioneringen. Daarbij wijst hij hen een weg uit onvrijheid naar zelfrealisatie.Hij voert ons met zijn vragen en antwoorden naar onze diepste kern, confronteert ons met ons diepste wezen – hij laat ons over onszelf struikelen, maar helpt ons overeind en verwijst naar de juiste richting. Zijn wijsheid is van zo hoog niveau dat zij zich nog maar net in woorden kan laten vangen.Vingerwijzingen sluit sterk aan bij de klassieker Zijn – Ik Ben (verschenen bij Altamira). Beide boeken zijn gebaseerd op gesprekken die Nisargadatta met bezoekers voerde en zijn een weergave van de dialoog, die gericht is de directe ervaring van non-dualiteit.

Wil je het boek lezen?VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ramesh S. Balsekar. Lezen VINGERWIJZINGEN VAN NISARGADATTA MA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN