Bloemen voor Pierna Podeck

Bloemen voor Pierna Podeck - Sieta Houthuijse | Fthsonline.com

...deck Creatieve ruimte De Acato Affaire De Achterstraat De avonturen van Joep & Koos ... Bloemen voor Pierna Podeck | Bibliotheek Diksmuide ... . De bips van de Slurk. De bips van de Slurk De man die met lachen niet kan stoppen De rollator van mevrouw Bloem De verhalen DEWI. DEWI Doelbereiktheid Doodeng ... De laatste Punisher eBook Bakkerij Bliss 3 - De onmogelijke opdracht van Bakkerij Bliss eBook Controlling & auditing in de praktijk 94 - Rapporteren in Excel eBook Droomopa eBook Theorie en praktijk van de rationeel emotieve therapie eBook Moord voor mij eBook Arthur Briët eBook De opluchting - herziene editie eBook Ver voorbij het Diepe Woud eBook Bloemen voor Pierna Podeck eBook Okko hc02 ... Bloemen voor Pierna Podeck (2) 19,95. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Adverte ... Blogtour: Bloemen voor Pierna Podeck - Rosita Bruijn ... ... ... Bloemen voor Pierna Podeck (2) 19,95. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Vaak samen gekocht. Robert Elmer; Op Weg Naar Jeruzalem. 4,99. Verkoop door bol.com In winkelwagen Hulp nodig bij het kiezen? advies over educatieve kinderboeken. Advertentie Service & contact 'Een monument in woorden voor een sterke vrouw, die alles voor haar gezin overhad. Een boek om stil van te worden.' - Hebban.nl ''Het schooltje van Auschwitz' grijpt je en laat je niet meer los.' - Irma Joubert, auteur van 'Het meisje uit de trein' Liefhebbers van dit artikel kochten ook: Bloemen voor Pierna Podeck 21 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met britse kat! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Sieta Houthuijse
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Bloemen voor Pierna Podeck.pdf

OMSCHRIJVING

Pierna Podeck heeft een bloemen- en souvenirwinkel in een Oost-Europees bergdorp, dat door het toerisme enigszins welvarend is geworden. Als er op een goede dag in haar omgeving een Britsetoeriste wordt vermoord, is ze geschokt. Al snel krijgt ze een vermoeden van de mogelijke dader, een lid van de presidentiële familie, waaraan ze minder prettige herinneringen heeft. In eerste instantie houdt ze zich afzijdig en past er wel voor zich ermee te bemoeien. Tot ze uiteindelijk toch besluit haar verdenkingen openbaar te maken en tot actie over te gaan. Het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muisspel, waarbij Pierna steeds verder in het nauw gedreven wordt en tenslotte haar leven niet meer zeker is...Rosita Bruijn is schrijfster van thrillers. Ze houdt ervan een spannend verhaal te vertellen, maar dan wel met enige psychologische en maatschappelijke diepgang. Reizen naar het buitenland inspireren haar. Ze kijkt graag over landsgrenzen heen naar mensen met een andere cultuur en historie. Rosita woont in het noorden des lands. Naast romans schrijft ze ook korte verhalen en doet ze journalistiek werk voor een landelijk vrouwenmagazine.

Wil je het boek lezen?Bloemen voor Pierna Podeck in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sieta Houthuijse. Lezen Bloemen voor Pierna Podeck Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN