Vera de muis - Vera is aan vakantie toe

Vera de muis - Vera is aan vakantie toe - Marjolein Bastin | Fthsonline.com

...slucht doet haar goed. Dan ligt ze in de hangmand met plakjes komkommer op haar ogen ... Vera is aan vakantie toe : groot voorleesboek (Book, 2017 ... ... . Ze ziet er beeldschoon uit met haar witte velletje en ze heeft altijd erg mooie jurken aan, rood want dat staat haar goed. Frits en Popje vervelen zich ongelooflijk. Daar weet Vera wel wat op. In huis zijn er genoeg klusjes die gedaan moeten worden, daar kunnen ze Vera goed bij helpen. Maar dat willen Frits en Popje niet, zij willen spelletjes doen! Een heerlijk Vera de Muis-boek om te lezen en om samen leuke spelletjes uit te doen. Met recept voor een overheerlijke ca Vera de muis. Koken met Vera . Kuikentje komt ... Vera de Muis Groot Voorleesboek Vera is aan vakantie toe ... . Met recept voor een overheerlijke ca Vera de muis. Koken met Vera . Kuikentje komt logeren . Popje in de kunst . Vera is aan vakantie toe . Uitgevers De Vier Windstreken. Top 33. De ballade van slangen en zangvogels Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai De heren van de tijd Façade Van In Episode 3 Lied voor de vermisten. Vera de Muis, getekend en verteld door Marjolein Bastin is aan vakantie toe. In dit grote voorleesboek staan maar liefst 36 verhalen en is dan ook ideaal om mee te nemen op vakantie in de koffer. Dus ga je binnenkort op Meivakantie dan is dit een ideaal boek om mee te nemen. Vera Is Aan Vakantie Toe - Vera De Muis 24. 94. Op voorraad. Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner. Paagman. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis. Gratis thuisbezorgd Onze winkelvoorraad. Vera Is Aan Vakantie Toe - Vera De Muis. 0. 00 ... In het huis van muis staat ook een keuken. De cupcakes zijn kortgeleden ook geïntroduceerd op "het werk" van mijn zoontje. Voor het goede doel ging de gastouder aan de slag met de kindjes. Mijn zoontje hielp mee met het beslag te maken. Het roeren zelf ging hem beter af dan het uitspreken van het woord. Vera de Muis is dol op koken. Zo maakt ze de lekkerste havermoutkoekjes, en heel grappige gerechten zoals kamelenpoep (gesmolten chocolade met cornflakes, rozijnen en kokos). Haar vriendjes proeven graag alle lekkere dingen die ze maakt. Zelf maken ze ook wel eens iets. Een heerlijke Bastognecake bijvoorbeeld, of een frisse frambozen-yoghurtshake. Antwoorden. Vera de Muis - Marjolein Bastin www.marjoleinbastin.nl. Vera heeft een deftige nicht die in de stad woont. Bianca, een witte muis.Bianca komt vaak bij Vera logeren - gezonde boslucht doet haar goed. Dan ligt ze in de hangmand met plakjes komkommer op haar ogen. Ze ziet er beeldschoon uit met haar witte velletje en ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Bastin
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Vera de muis - Vera is aan vakantie toe.pdf

OMSCHRIJVING

Vera zit op de bank. Nou nee, eigenlijk zit ze niet op de bank, ze hangt in de bank. Vandaag is de kamer helemaal niet netjes. Niet netjes? Het is eerlijk gezegd een GROTE BENDE! Dat zijn ze niet gewend van Vera. Popje snapt er niets van. Zou Vera ziek zijn? Vera is duidelijk aan vakantie toe. Maar waar gaan ze naartoe, wat neem je allemaal mee en hoe vind je een geschikt vakantieverblijf?

Wil je het boek lezen?Vera de muis - Vera is aan vakantie toe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Bastin. Lezen Vera de muis - Vera is aan vakantie toe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN