DE KRACHT VAN DE EENVOUD

DE KRACHT VAN DE EENVOUD - Michael J. Roads | Fthsonline.com

...uitdaging én een mogelijke oplossing. Drie andere ondernemers, waaronder Variass, sloten direct aan en The Distancer was geboren ... De Kracht van Eenvoud!® (EMB) | Productcategorieën | Beweeg.nl ... . De kracht van eenvoud Niets is moeilijker dan dingen eenvoudig maken. Einstein zei ooit; 'Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen begrijp je het niet goed genoeg.' Eenvoudige boodschappen worden sneller door het brein opgenomen en blijven daar langer zitten. Een kracht is een natuurkundige grootheid, die een voorwerp van vorm of van snelheid kan veranderen. Door de werking van een kracht kan arbeid verricht worden. Krachten kunnen worden genoemd naar de werking die ze op een voorwer ... De kracht van eenvoud - Infozorg ... . Door de werking van een kracht kan arbeid verricht worden. Krachten kunnen worden genoemd naar de werking die ze op een voorwerp hebben, zoals trekkracht, drukkracht en dwarskracht.Krachten kunnen ook worden genoemd naar hun oorzaak of werking, zoals wrijvingskracht, zwaartekracht en ... De kosmos lijkt ingewikkeld, maar is het in feite niet. Alles wat groot en compact is bestaat in feite uit kleine deeltjes. Alles in de natuur en kosmos is een veelvoud van eenvoud. Elk klein deeltje is weer opgebouwd uit meerdere kleine deeltjes: energie. In iets eenvoudigs schuilt heel veel krachten en superintelligentie. Uit De Kracht van Eenvoud! - een serie beweegideeën voor kinderen én volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Bewegen en bewogen worden is niet vanzelfsprekend voor kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). In hun dagelijks leven zijn ze vrijwel altijd afhankelijk van anderen om in beweging te komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael J. Roads
DIMENSIE
3,78 MB
BESTANDSNAAM
DE KRACHT VAN DE EENVOUD.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van de eenvoud.Eigenlijk zijn het een soort lessen in eenvoud. Antwoorden liggen vaak om de hoek, terwijl wij de wereld afreizen om ze te vinden. Het leven zelf geeft vaak heel subtiel voor wie wil zien en horen aan, welke keuzes we het beste zouden kunnen maken. Soms moeten we eerst 'onze neus stoten' om dat in te zien. Nooit moraliserend, maar altijd lichtvoetig, speels en vol humor laat Roads zien hoeveel het leven ons juist in de kleine dingen te bieden heeft.

Wil je het boek lezen?DE KRACHT VAN DE EENVOUD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael J. Roads. Lezen DE KRACHT VAN DE EENVOUD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN