Novemberval

Novemberval - Helene Tursten | Fthsonline.com

...wordt gevolgd door andere incidenten. Novemberval (NL-LeOCL)385899513 Novemberval (NL-LeOCL)342572571 Novemberval (NL-LeOCL)34257258X: Material Type: Fiction: Document Type: Book: All Authors / Contributors: Helene Tursten; Lia van Strien Bestel Novemberval eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Helene Tursten (Göteborg, 17 februari 1954) is een Zweeds schrijfster van misdaadverhalen ... Novemberval, Helene Tursten - Stichting Boekenwerk Webshop ... . De hoofdpersoon in haar verhalen is detective-inspecteur Irene Huss.Voordat Tursten schrijfster werd, werkte ze als verpleegster en als tandarts, maar door ziekte was ze gedwongen om die baan op te geven. Novemberval Helene Tursten. Novemberval Helene Tursten. Ebook . Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het b ... Boekwinkeltjes.nl - Tursten, Helene - Novemberval ... . De hoofdpersoon in haar verhalen is detective-inspecteur Irene Huss.Voordat Tursten schrijfster werd, werkte ze als verpleegster en als tandarts, maar door ziekte was ze gedwongen om die baan op te geven. Novemberval Helene Tursten. Novemberval Helene Tursten. Ebook . Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door ... Novemberval van Helene Tursten belooft veel goeds voor de serie die nog in Nederland moet verschijnen. Irene Huss is nu eens geen afgetobde detective die het slecht met zijn baas kan vinden maar wel de misdaden oplost. Huss is getrouwd, twee kinderen en een begripvolle man die het meeste werk thuis opknapt. Novemberval (eBook) Helene Tursten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Novemberval op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Novemberval in PDF, ePUB, MOBI. Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Novemberval | ISBN 9789044509922 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Novemberval (De Geus Spanning) (Dutch Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información Novemberval Toont 1 resultaat Sorteer op populariteit Op gemiddelde waardering sorteren Sorteren op nieuwste Sorteer op prijs: laag naar hoog Sorteer op prijs: hoog naar laag Compra Novemberval. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei. Novemberval (De Geus Spanning) (Dutch Edition) e oltre 8.000.000 di libri sono disponibili per Amazon Kindle . Maggiori informazioni Fnac: De Geus Spanning, Novemberval, H., Hélène Tursten". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Helene Tursten
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
Novemberval.pdf

OMSCHRIJVING

Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd?Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn schoonmaakster blijkt spoorloos te zijn verdwenen. Er ontploft een bom in zijn kantoor. Bij Von Knecht wordt ook een hoofdwond ontdekt die niet door de val veroorzaakt kan zijn. De politie twijfelt niet meer: de moordzaak is een feit.De weduwe plengt nauwelijks een traan, de overlijdensverzekering zal immers veel geld uitkeren. Zoon Henrik en zijn knappe vrouw Charlotte zijn evenmin erg aangedaan. Maar dan blijkt dat Von Knecht nog een zoon had...Het onderzoek voert het team van Irene Huss van de rijke zakenwereld naar de onderwereld van drugs en Hells Angels.Helene Tursten (Zweden, 1954) is geboren in Göteborg en woont nu in Värmland. Om gezondheidsredenen moest ze stoppen met haar werk als tandarts, waarna ze besloot te gaan schrijven. Novemberval is haar eerste misdaadroman. Ze schreef daarna nog zes misdaadromans met telkens Irene Huss in de hoofdrol.

Wil je het boek lezen?Novemberval in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helene Tursten. Lezen Novemberval Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN