De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen

De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen - Martin Ford | Fthsonline.com

...t arbeidsplaatsen kosten, heel veel arbeidsplaatsen ... De opmars van robots | Ford, Martin | Hoe technologie veel ... ... . Dat betoogt Martin Ford in zijn boek "De opmars van de robots". Robotisering bedreigt miljoenen banen. In de driedelige serie #wereldzonderwerk kijkt NOS op 3 naar de arbeidsmarkt van de toekomst. Check hier hoe groot de kans is dat jouw baan verdwijnt. De technologische revolutie raast door en computers worden steeds slimmer en goedkoper. Veel banen staan onder druk. In de toekomst zal die druk alleen maar toenemen. ... De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen ... ... . In de toekomst zal die druk alleen maar toenemen. Volgens Martin Ford is het belangrijk dat we zo snel mogelijk onder ogen zien dat steeds meer banen zullen verdwijnen door technologie. Hij betoogt dat we nu actie moeten ondernemen. De experts die zijn geraadpleegd zijn duidelijk van de optimistische school. Ze weerspreken op zich de conclusies niet dat veel banen zullen verdwijnen, zoals in 2013 al werd gesteld in een veel geciteerd onderzoek van de Universiteit van Oxford. Daarin werd gesteld dat in het jaar 2035 circa 47 procent van de functies zou zijn verdwenen....

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Ford
DIMENSIE
8,84 MB
BESTANDSNAAM
De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen.pdf

OMSCHRIJVING

De opmars van robots 1e druk is een boek van Martin Ford uitgegeven bij Q. ISBN 9789021402956 Bestaat jouw baan binnenkort nog wel?We denken meestal dat hoe slim computers ook worden, ze nooit al het werk dat nu door mensen wordt gedaan over kunnen nemen. Maar wat als ze dat wel kunnen? De technologische revolutie raast door en computers worden steeds slimmer en goedkoper. Veel banen staan onder druk. In de toekomst zal die druk alleen maar toenemen. Volgens Martin Ford is het belangrijk dat we zo snel mogelijk onder ogen zien dat steeds meer banen zullen verdwijnen door technologie. Hij betoogt dat we nu actie moeten ondernemen.De opmars van robots is verplichte kost voor iedereen die wil weten wat de invloed zal zijn van technologie in de toekomst, niet alleen op individuele carrières, maar ook op de gehele maatschappij.

Wil je het boek lezen?De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Ford. Lezen De opmars van robots. Hoe technologie veel banen zal doen verdwijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN