DE VERSTOTENE

DE VERSTOTENE - Jolina Petersheim | Fthsonline.com

...hoe beklemmend een orthodox-joods milieu kan zijn (drie sterren) Columns & Opinie Lezersbrieven: 'Museumbezoekers als opgejaagd wild door het land' De verstotene 24 oktober 2006, 0:00 ... De verstotene - Jolina Petersheim.9789029723350 by Veen ... ... . Non klopt al 36 jaar op poort van klooster. Kijk, met zo'n kop trek je de aandacht van de lezer. Deze lezer in ieder geval. Bestel De verstotene van Naima El Bezaz. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Op Speurders vind je De Verstotene. Naima El Bezaz. Verzendkosten 3.12 ( Nederland) E- 115 De Marokkaanse Mina groeide op in een wereld vol taboes, waar uiterlijke schijn belangrijker was dan de liefde van een moeder ... bol.com | Verstotene, Fjodor Dostojevski | 9789025456443 ... ... . Naima El Bezaz. Verzendkosten 3.12 ( Nederland) E- 115 De Marokkaanse Mina groeide op in een wereld vol taboes, waar uiterlijke schijn belangrijker was dan de liefde van een moeder voor haar kind. Bewaar het pand. Criterium Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Sprong`,`Januari` of `Lunula`. De verstotene van Naima El Bezaz gaat over een vrouw die de verstikkende invloed van de islam aan den lijve heeft ondervonden. Het is het verhaal van de in Amsterdam opgegroeide Mina - die nu Amelie heet. Ze is van Marokkaanse komaf. Haar ouders zijn ooit naar Nederland gekomen, maar van integratie willen ze niets weten. De verstotene | ISBN 9789029723350 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De verstotene. Door Paul woensdag 18 april 2007, 10:22 Thema Cultuur. Geïnspireerd door de opschudding in de boekenweek over de schandalige bejegening van de auteur Naima el Bezaz kocht ik haar boek ?De verstotene?. De verhaallijn van het boek is uitstekend, een groot deel daarvan staat helaas al op de achterflap van het boek. De Verstotene | ISBN 9789025424282 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De verstotene van Jolina Petersheim. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De verstotene | ISBN 9789020422696 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Jolina Petersheim
DIMENSIE
3,22 MB
BESTANDSNAAM
DE VERSTOTENE.pdf

OMSCHRIJVING

'De verstotene' is een aangrijpende roman over hypocrisie en vergeving in een gesloten religieuze gemeenschap.Rachel Stoltzfus is tevreden met haar leven in een mennonietengemeenschap, totdat ze zwanger raakt en het mikpunt wordt van roddel en spot. Ze weigert schuld te belijden en verzwijgt de naam van de vader. Het gevolg is dat ze met de nek wordt aangekeken door de mensen van wie ze juist zoveel houdt. Als haar tweelingzus Leah maar niet herstelt van een bevalling, dwingt Rachels zwager, die haar daarvan de schuld geeft, Rachel om de gemeenschap te verlaten. Jolina Petersheim heeft net als haar man een mennonitische achtergrond, maar maakt geen deel meer uit van de gemeenschap. Haar debuut 'De verstotene' is een moderne versie van de klassieker 'The Scarlett Letter' van Nathaniel Hawthorne.

Wil je het boek lezen?DE VERSTOTENE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolina Petersheim. Lezen DE VERSTOTENE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN