De Belofte Van Laban

De Belofte Van Laban - Armand Gimbrère | Fthsonline.com

...reld Laban terecht. Daar moet hij de belofte inlossen, die zijn voorvader aan de koning van ... De belofte van Laban | Boek.be ... ... In opdracht van Laban gaat Florian op een geheime missie om Nergal tegen te houden en wordt uiteindelijk met een vreselijk dilemma geconfronteerd OVER DE AUTEUR: 'De belofte van Laban' is het debuut van Armand Gimbrère (Stiphout, 1962). Het verhaal begint in Engeland, waar de auteur een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. De belofte van Laban (2) De belofte van Laban. Armand Gimbrère. De gang eindigt in een dr ... De belofte van Laban - Armand Gimbrère - YouTube ... . De belofte van Laban (2) De belofte van Laban. Armand Gimbrère. De gang eindigt in een draaitrap omhoog het geroezemoes van maldogs en eksters word steeds luider naarmate Florian de trap beklimt. Bovenaan gekomen gluurt hij over de rand van de laatste trede. De belofte van Laban | Gimbrère, Armand | ISBN: 9789078839118 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De belofte van Laban | Armand Gimbrère | ISBN: 9789078839002 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Compra De belofte van Laban. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei. Passa al contenuto principale. Iscriviti a Prime Ciao, Accedi Account e liste Accedi Account e liste Ordini Iscriviti a Prime Carrello. Tutte le categorie VAI Ricerca Bestseller Idee regalo Novità ... Buy De belofte van Laban 01 by Armand Gimbrère (ISBN: 9789078839002) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. DE BELOFTE VAN LABAN - Armand Gimbrère Jeugd/Kinderboek v/a ca. 15jr. GheringBooks 2011 (318 blz) Paperback Zo goed als nieuw € De Belofte van Laban De Belofte van Laban. Armand Grimbrère. Dit verhaal gaat over een jongen die Florian heet. Zijn vader overlijdt en spreekt zijn laatste woorden uit. Florian doet wat hem gezegd wordt en opent een kistje met daarin een sleutel. De belofte van Laban: Amazon.it: Armand Gimbrère: Libri in altre lingue. Passa al contenuto principale. Iscriviti a Prime Ciao, Accedi Account e liste Accedi Account e liste Ordini Iscriviti a Prime Carrello. Tutte le categorie. VAI Ricerca Bestseller Idee ... Alle tijd van de wereld Jeroen Syns. 20, 00. Boeren in noordwest... Murk Schaafsma. 28, 50. De ontmaskering Iris Luijten. 17, 50. We're Getting Too Old For... Walter Bos. 14, 95. Vamos! Ellen Weber. 14, 95. Requiem Rob De Vries. 19, 95. Het zionistische project... Paul Lookman. 30, 00. Het Lenormand......

INFORMATIE

AUTEUR
Armand Gimbrère
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
De Belofte Van Laban.pdf

OMSCHRIJVING

DE BELOFTE VAN LABAN: De vijftienjarige Florian Bennett groeit op als telg van een rijke Engelse familie in het liefelijke Bures St. Mary in Suffolk County. Samen met zijn vrienden geniet hij van een onbezorgde jeugd. Wat Florian echter niet weet is dat zijn familie in opdracht van een onbekende koning al eeuwenlang een geheim bewaart. Als hij op een kwade dag dit geheim ontdekt, komt hij terecht in een andere wereld: het rijk van koning Laban. Hier ontmoet hij Lucas en de mooie Neohra.Nergal, de tegenstander van Laban, wil de macht grijpen over het hele koninkrijk, en wordt daarbij geholpen door angstaanjagende eksterkrijgers en mollen, die groeien van elke roddel die ze horen en die deze graag doorvertellen. In opdracht van Laban gaat Florian op een geheime missie om Nergal tegen te houden en wordt uiteindelijk met een vreselijk dilemma geconfronteerd¿OVER DE AUTEUR: 'De belofte van Laban' is het debuut van Armand Gimbrère (Stiphout, 1962). Het verhaal begint in Engeland, waar de auteur een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Armand heeft ook in Canada gewoond. De prachtige, ongerepte natuur van de Rocky Mountains heeft model gestaan voor de koninkrijken en de gewesten in dit boek.

Wil je het boek lezen?De Belofte Van Laban in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armand Gimbrère. Lezen De Belofte Van Laban Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN