De Eenzaamheid Van Thomas Cave

De Eenzaamheid Van Thomas Cave - Georgina Harding | Fthsonline.com

...okken om, voordat de helse winter invalt, op weg te zijn naar haar thuishaven in Engeland ... De Eenzaamheid Van De Priemgetallen | BoekenPlatform.nl ... . Volgens zijn scheepsmaten is Thommas Cave met Kerstmis krankzinnig en met Nieuwjaar dood! "De eenzaamheid van Thomas Cave" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle Georgina Harding De eenzaamheid van Thomas Cave. Gedrukt boek . Een visser brengt als eerste de winter van 1616-1617 door op een onbewoo ... De eenzaamheid van Thomas Cave: 9789041411938: Amazon.com ... ... . Gedrukt boek . Een visser brengt als eerste de winter van 1616-1617 door op een onbewoond eiland nabij Groenland. Genre Historische roman, Fictie, Psychologische roman, Avonturenroman Onderwerpen De eenzaamheid van Thomas Cave Georgina Harding. 3. Verschenen in 2007 bij Ambo/Anthos B.V. ... 'Zelfs nu, na al die jaren, kan ik mijn ogen sluiten en in het donker weer het beeld oproepen van Thomas Cave zoals we hem achterlieten, toen de Heartsease de wind in de zeilen kreeg en het lege land langzaam uit het zicht verdween, ... Vertaald door Lilian Schreuder, Gebonden met linnen kaft en omslag, 2007, 254 pagina's, Nederlands, Zeer goed, omslag goed GEORGINA HARDING - NU TE KOOP - 2007 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Zoek in 200.000 boeken en vind tips van 12 lezers. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. De eenzaamheid van Thomas Cave G. Harding, L. Schreuder Anthos Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. De eenzaamheid van Thomas Cave on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. De eenzaamheid van Thomas Cave: 9789041411938: Amazon.com: Books Skip to main content Buy De eenzaamheid van Thomas Cave 01 by G. Harding, L. Schreuder (ISBN: 9789041411938) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De eenzaamheid van Thomas Cave Harding, Georgina 9789041411938: Anthos Nederlands : 2007 254 pagina's 0e druk Zeer goed, omslag goed Vertaald door Lilian Schreuder ★★★★ € 15,35 Bestellen Verder zoeken: Karel de Grote Orlandi, Enzo: De Geillustreerde Pers Nederlands : 1971 75 pagina's Zeer goed Serie De groten van alle tijden. Paolo Giordano...

INFORMATIE

AUTEUR
Georgina Harding
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
De Eenzaamheid Van Thomas Cave.pdf

OMSCHRIJVING

Als aan boord de rum rijkelijk vloeit, laat de zwijgzame Thomas Cave zich verleiden tot een weddenschap: hij zal een overwintering op Spitsbergen, alleen, in de ijzige kou en totale duisternis, overleven. Cave blijft achter met voorraden, een bijbel en een dagboek om zijn gedachten en belevenissen in op te tekenen, voor het geval hij het einde van de winter niet mocht halen.

Wil je het boek lezen?De Eenzaamheid Van Thomas Cave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georgina Harding. Lezen De Eenzaamheid Van Thomas Cave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN