De test-trilogie 2 - De studie

De test-trilogie 2 - De studie - Joelle Charbonneau | Fthsonline.com

... gratis verzonden De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding! Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit ... Boek: De studie - Geschreven door Joelle Charbonneau ... . Fnac: De Test-Trilogie, Deel 2, De studie, Joelle Charbonneau, Carolien Metaal". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . 19 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de test trilogie eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De test-trilogie 2 - De studie (eBook) De test-trilogie 2 - De studie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De test-trilogie 2 - De studie PDF te downloaden o ... De studie (De test-trilogie Book 2) eBook: Charbonneau ... ... . Koop nieuw of tweedehands . 19 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de test trilogie eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De test-trilogie 2 - De studie (eBook) De test-trilogie 2 - De studie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De test-trilogie 2 - De studie PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De test-trilogie 2 - De studie De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding ! Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitput ...Lees hieronder verder. De test-trilogie 2 - De studie (eBook) Joelle Charbonneau is een geweldige auteur. Download en lees het boek De test-trilogie 2 - De studie op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De test-trilogie 2 - De studie in PDF, ePUB, MOBI. Samenvatting. De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding! Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. De test. 'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt De Test mij meer aan dan De Hongerspelen; het is geloofwaardiger.' - Lois Lee 'Leuker dan de Hunger Games!- Sanne 'Ik kijk uit naar het volgende deel!' - Elise 'De test zit vol actie en onve...

INFORMATIE

AUTEUR
Joelle Charbonneau
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
De test-trilogie 2 - De studie.pdf

OMSCHRIJVING

De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding!Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. Hoewel haar klasgenoten leven in een gelukzalige roes omdat hun herinneringen aan de gruwelen van de Test zijn gewist, knaagt aan Cia een onzekerheid over de toekomst. Wat is er waar van het verhaal dat ze zichzelf hoorde vertellen op de Transit Communicator?Achterdochtig geworden, probeert Cia meer informatie te verzamelen over de universiteit, het Test-comité en haar medeleerlingen. Ondertussen moet ze er natuurlijk ook voor zorgen dat ze niet opvalt in de groep. Wanneer ze tot de ontdekking komt dat de afluister- en spionagepraktijken niet gestopt zijn na haar toetreden tot de universiteit, en dat de selectie voor de verschillende studierichtingen veel weg heeft van de Test is ze vastberaden de waarheid te ontdekken. Zelfs als ze daarmee haar vrienden én familie mogelijk in gevaar brengt. Langzaam vervagen haar eigen grenzen op zoek naar de waarheid, want falen is geen optie...Lezersreacties op het eerste deel in De Test-trilogie, De Test:'De Test kruipt onder je huid en laat je niet meer los. De spanning, angst en woede van Cia zijn levensecht. Toen het boek uit was, kon ik nog maar aan één ding denken: meer!''De Test is een heerlijk wil-niet-meer-stoppen-met-lezen-boek.''Fan van De Hongerspelen? Dan is De Test zeker iets voor jou! Een absolute mustread.''Het blijft spannend tot de laatste bladzijde.'De Test-trilogie heeft ook een eigen Facebookpagina, www.facebook.com/detesttrilogie, en een eigen website, www.karakteruitgevers.nl/detesttrilogie/. Bekijk daar ook de boektrailer op YouTube!

Wil je het boek lezen?De test-trilogie 2 - De studie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joelle Charbonneau. Lezen De test-trilogie 2 - De studie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN