Moord volgens Turner

Moord volgens Turner - Tim Willocks | Fthsonline.com

...- Moord volgens Turner (Memo From Turner)'Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer ... Bureau ISBN - Moord volgens Turner ... . De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig ... Moord volgens Turner 1-336.indd 11 18-04-19 16:14 de inhoud van een ei kon een levend wezen worden geboren, sterk genoeg om door de schaal te breken en zijn stem te verheffen. ... Moord volgens Turner | Boeken ... .indd 11 18-04-19 16:14 de inhoud van een ei kon een levend wezen worden geboren, sterk genoeg om door de schaal te breken en zijn stem te verheffen. Tim Willocks Moord volgens Turner recensie waardering en informatie over de inhoud van deze thriller. Op 14 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij De Fontein de nieuwe thriller van de Engelse schrijver Tim Willocks - Moord volgens Turner die zich in Zuid-Afrika afspeelt. Tim Willocks - Moord volgens Turner (Memo From Turner)'Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje ... De zwarte rechercheur Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping in een zaak waarbij een jong meisje omkwam. Als de jacht op hem wordt geopend moet hij vechten voor zijn leven. Tim Willocks - Moord volgens Turner (Memo From Turner)'Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De zwarte rechercheur Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping in een zaak waarbij een jong meisje omkwam. Als de jacht op hem wordt geopend moet hij vechten voor zijn leven. Moord volgens Turner is een vlot geschreven boek met een zeer grafische stijl. Niet geschikt voor mensen met een gevoelige ziel, wel voor degenen die eens dieper willen duiken in moord en corruptie. Willocks weet daardoor met een bij vlagen spannend plot een boek neer te zetten wat de lezer van voor tot achter geboeid houdt. Moord volgens Turner Engels (Memo from Turner, 2018), De Fontein, € 19,99 Wie zich waagt aan een in Zuid-Afrika gesitueerde thriller lijkt zich per definitie onder te dompelen in een inktzwarte, gewelddadige wereld, waarin de corruptie welig tiert en ook raciale vooroordelen nog een voorname rol spelen. Moord volgens Turner is een echte actiethriller die leest als een spannende pageturner. De enige momenten waarop je het boek terzijde wilt leggen of...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Willocks
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Moord volgens Turner.pdf

OMSCHRIJVING

De zwarte rechercheur Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping in een zaak waarbij een jong meisje omkwam. Als de jacht op hem wordt geopend moet hij vechten voor zijn leven.Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)"Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven. Willocks' schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema's aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie. Tim Willocks is behalve auteur ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. "De orde' en "De twaalf kinderen van Parijs'.

Wil je het boek lezen?Moord volgens Turner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Willocks. Lezen Moord volgens Turner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN