Boekplanner

Boekplanner - Jolanda Pikkaart | Fthsonline.com

...ordat je boek in de winkel ligt.Schrijven en plannenHoe houd je overzicht, waar moet je opletten en hoe zorg je ... Boekplanner met boek door Jolanda Pikkaart, Esther van der ... ... ... Deze boekplanner kan gebruikt worden samen met het theorieboek 'Zorg dat jouw boek er wél komt' Dit boek bevat Tips en trucs van experts die ook deze boekplanner hebben gemaakt. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Boekplanner. 416 likes. Hoe zorg je nu voor een goede planning voor het schrijven en promoten van je boek? Met ... Boekplanner door Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham ... ... . Boekplanner. 416 likes. Hoe zorg je nu voor een goede planning voor het schrijven en promoten van je boek? Met de Boekplanner! Dan heb je 52 weken focus op je boek! Bestel Boekplanner van Jolanda Pikkaart;;Esther van der Ham. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Boekplanner, 52 weken focus op jouw boek!' door Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De boekplanner en het boek zijn voorzien van kleurrijke en vrolijke foto's van de auteurs en een aantal mooie natuurfoto's. De boekplanner heeft als subtitel: '52 weken focus op jouw boek!' De planner is een werkboek vol met tips; hierin kun je per week je schrijffase, je te bereiken doel en focus bijhouden. Het boek Boekplanner, geschreven door Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Boekplanner. Het boek is vooral informatief en geeft je veel tips & tricks om je droom van het uitgeven van je boek te realiseren. Wanneer je eenmaal aan de slag gaat, is het fijn en noodzakelijk om een vinger aan de pols te houden. Boekplanner en boek Het eindresultaat is mooier en beter geworde...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda Pikkaart
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
Boekplanner.pdf

OMSCHRIJVING

Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken, schrijven en herschrijven, zorgen voor een goede boekpromotie en waar en hoe ga je publiceren? Allemaal stappen die je moet nemen voordat je boek in de winkel ligt.Schrijven en plannenHoe houd je tijdens het schrijfproces overzicht? Door te plannen en bij te houden hoever je bent. Deze boekplanner helpt je daarbij. Inclusief een stappenplan en een checklist. Dus voor focus, bepaal je doel en ga aan de slag. De schrijftips gaan je helpen bij het overzicht en het organiseren van je tijd. De extra downloads geven een boost aan je boekproject. En er hoort ook een gratis online training boekplanning bij.Wat krijg je met de boekplanner?Meer overzicht bij het schrijven van je boekDuidelijkheid over voor wie je je boek schrijft en hoe je daar het beste bij aan kan sluitenDuidelijkheid over wat je wanneer moet doenBeschrijven en behalen van doelenMeer focusMeer commitmentVeel schrijftipsHet bepalen en behalen van je deadlineEen tijdlijn van je boek metRuimte voor reflectie en evaluatie: wat ging goed en wat ga je verbeteren?Als bonus is er een online training boekplanning beschikbaarDeze boekplanner kan gebruikt worden samen met het theorieboek 'Zorg dat jouw boek er wél komt'Dit boek bevat Tips en trucs van experts die ook deze boekplanner hebben gemaakt.

Wil je het boek lezen?Boekplanner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda Pikkaart. Lezen Boekplanner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN