Deel 3 - Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd

Deel 3 - Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd - none | Fthsonline.com

... 3 et des millions de livres en stock sur Amazon ... Werkblad: Welke klok hoort bij de digitale tijd? (minuten) [1] ... .fr. Achetez neuf ou d'occasion serienaam/reeks: Delen 1, 2 en 3. trefwoorden: analoog digitaal junior einstein klok klokkijken . beschrijving Klokkijken? Geen probleem! Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog een vaag begrip. Het klokkijken is een lastig proces en het is niet iets wat een kind zomaar leert. Klokkijken? Geen probleem! Dit eerste deel ric ... Junior Einstein - Klokkijken - Leer- en Oefenboek - Deel 1 ... ... . Klokkijken? Geen probleem! Dit eerste deel richt zich op het leren klokkijken op de analoge klok. Eerst komen de hele uren aan bod, gevolgd door de halve uren. Vervolgens de kwartieren, vijf en tien minuten voor en over het hele en halve uur en daarna de minuten. Als laatste worden er gemengde oefeningen aangeboden, zodat er gekeken kan worden of het geleerde uit de voorgaande oefeningen wordt ... In deel 3 komen allerlei gemengde oefeningen rondom het klokkijken aan bod en moeten kinderen de koppeling maken tussen de analoge en de digitale klok. Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog een vaag begrip. Het klokkijken is een lastig proces en het is niet iets wat een kind zomaar leert. Deel 2 heeft een soortgelijke opbouw, maar richt zich op het leren klokkijken op de digitale klok. In deel 3 komen allerlei gemengde oefeningen rondom het klokkijken aan bod en moeten kinderen de koppeling maken tussen de analoge en de digitale klok. In deze instructievideo leg ik je uit hoe je kunt klokkijken op een digitale klok. Door middel van stappen laat ik zien hoe je digitaal moet klokkijken met hele en halve uren. ----- Music: Longing ... Een groot spellenpakket om het klokkijken met de hele uren te oefenen. Er is (spel)materiaal voor analoog en digitaal klokkijken. Ook is er gedacht aan het oefenen met tijdsverschil tussen hele uren. 14 spellen; 2 rekenkleurplaten; Flitskaartjes: analoog en digitaal...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,36 MB
BESTANDSNAAM
Deel 3 - Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd.pdf

OMSCHRIJVING

Analoog en Digitaal Klokkijken? Geen probleem! Met het leer- en oefenboek van Junior Einstein word jij een kei in analoog en digitaal klokkijkenKlokkijken? Geen probleem!Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog eenvaag begrip. Het klokkijken is een lastig proces en het is niet iets wat een kind zomaar leert. Het goedaanleren en veel oefenen is essentieel voor het leren klokkijken.Op de basisschool beginnen kinderen in groep 3 met het klokkijken op de analoge klok. Dit leerprocesstart met het leren aflezen en benoemen van de hele en halve uren. In groep 4 komen daar dekwartieren bij en in sommige gevallen ook vijf en tien minuten voor en over het hele en halve uur.In groep 5 leren kinderen ook de minuten aflezen en maken zij de overstap naar het digitale klokkijken.Het klokkijken is een onderdeel binnen het rekenonderwijs en wordt veelal aangeboden binnen degehanteerde rekenmethode. Om goed te leren klokkijken is het echter belangrijk om dit specifiek enherhaaldelijk te oefenen. Aparte oefeningen zijn naast het oefenen op een echte klok een verantwoordetoevoeging op het leren klokkijken. Deze set Leer- en oefenboeken biedt die toevoeging, omdat het opbasis van de leerlijn is opgebouwd.Dit derde deel van de set richt zich op de combinatie tussen het analoge en het digitale klokkijken.Er komen allerlei gemengde oefeningen aan bod. Oefeningen met analoge klokken, oefeningen metdigitale klokken en oefeningen waarin kinderen de koppeling moeten maken tussen beide klokken.Dit laatste deel is een logisch vervolg op deel 1 en deel 2. Kinderen kunnen laten zien of ze het geleerdeuit de eerste twee delen beheersen en het algehele klokkijken onder de knie hebben.

Wil je het boek lezen?Deel 3 - Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Deel 3 - Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN